Inspiratiesessie Launch & Learn - Groenekan

13 september 2019

Thema's: Evaluating Learning Impact
Inspiratiesessie Launch & Learn - GroenekanWelkom bij de start van het People Performance Analytics collegejaar!
 
“People think of education as something they can finish..” Nee, als mens ben je nooit uitgeleerd. Deels uit nieuwsgierigheid en gemakkelijkere toegang tot informatie, deels uit de wens om jezelf uit te blijven dagen, schrijven mensen zichzelf massaal in voor MOOCs, melden medewerkers zich bij een HR Academy voor een leerprogramma en blijven programma’s als DWDD University kijkcijferkanonnen.Behalve een verlangen naar leren, groeit ook de behoefte om aan te tonen wat het geleerde jou, je team of je bedrijf heeft opgeleverd. Hoe, maar vooral ook wat heeft de training/opleiding daaraan bijgedragen?
 
Tijdens de Launch & Learn laten wij jullie graag voorbeelden zien uit de praktijk. Welke vraagstukken hebben soortgelijke bedrijven, hoe hebben zij het aangepakt en welke inzichten hebben ze daardoor gewonnen? Daarnaast geven wij jullie graag een kijkje onder de motorkap van onze eigen dienstverlening: hoe komen wij tot de juiste manier van dataverzameling, hoe kun je data het beste analyseren en hoe kun je met behulp van predictive analytics de leeropbrengst en impact inschatten? Bovendien laten we zien hoe ons nieuwe systeem daarbij kan ondersteunen. Natuurlijk zijn er ook genoeg ‘tussenuren’ waar je onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen kan delen met je studiegenoten-voor-een-dag.
 
We nodigen jullie met veel plezier uit voor een middag van inspiratie in ons “academiegebouw” Huize Voordaan. Een inspirerende middag met onze eigen rector magnificus Klaas Toes, HR ‘studiegenoten’ en impact colleges van verschillende bedrijven, waarna jullie naar huis gaan met een goed gevulde schooltas met leesmateriaal voor het komende semester!

Deelname is gratis!
 

Voor wie

  • Meer weten over zelforganisatie?
  • Hoe toon ik de business waarde van de Academy aan?
  • Hoe implementeer ik succesvol een nieuwe strategie?
  • Hoe kun je de DNA van de organisatie succesvol implementeren / overbrengen in de rest van de organisatie?
  • Learning professionals
  • HRD professionals
  • HR Analytics
  • Business / Opdrachtgevers
 

Locatie

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan (routebeschrijving)
 

Aanmelden

Kijk hier voor meer informatie over het middagprogramma en voor aanmelding.