HRD Netwerkgroep Brabant

HRD Netwerkgroep Brabant

 
 
Vind jij het als HRD professional ook belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en te werken aan je netwerk? En vind je het fijn als dat ‘om de hoek’ kan? Dan is HRD Netwerkgroep Brabant misschien iets voor jou!

HRD Netwerkgroep Brabant is een Werkgroep van de Develhub die zich richt op HRD-professionals die wonen en/of werken in de provincie Brabant. Ons belangrijkste doel is elkaar inspireren; met nieuwe ideeën, andere perspectieven, best practices, lessons learned, do’s and don'ts, etc.
 

HRD-café

We organiseren 3 keer per jaar een HRD-café met een thema. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Brabant en zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. We beginnen om 18.00 uur en sluiten af om 21.00 uur. Voor een eenvoudige maaltijd wordt gezorgd.

De thema’s van de HRD-café’s worden tijdens de eerste bijeenkomst van het jaar gekozen. Develhub-leden binnen de netwerkgroep kunnen thema’s voorstellen en hebben stemrecht.
 
Ieder HRD-café wordt door leden van de netwerkgroep zelf georganiseerd, eventueel met ondersteuning van de kerngroep. Een bijeenkomst heeft een min of meer vaste indeling:
18.00 uur  Inloop met drankje en maaltijd
18.30 uur  Inhoudelijk programma
20.30 uur  Evaluatie: wat hebben we geleerd?
21.00 uur  Afsluiting
 
Verdere verdieping in een thema kan door een themagroep te formeren. 
 

Criteria voor deelname

Je kunt lid worden van deze netwerkgroep als je HRD-professional bent en woont en/of werkt in de provincie Brabant. Je hoeft niet per se lid van Develhub te zijn, maar dat heeft wel een paar voordelen:
  • Develhub-leden kunnen thema’s voorstellen en hebben stemrecht bij het bepalen van de thema’s in de HRD-cafés
  • Develhub-leden betalen niet of een gereduceerd tarief voor de HRD-cafés  
 Van leden verwachten we dat ze regelmatig de HRD-cafés bezoeken en een actieve bijdrage leveren.
 

Kerngroep

De kerngroep bestaat uit:
 
Als je geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van de HRD Netwerkgroep Brabant, dan kun je contact opnemen met Jolanda van 't Erve via info@develhub.nl.