Events

Vorige paginaVolgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Leergang voor L&D managers - Utrecht
18/02/2020
00.00
Leergang voor L&D managers - UtrechtThema's: Change Management, Evaluating Learning Impact

Learning & development binnen organisaties staat niet in steen geschreven, maar komt voor in verschillende vormen. Van een academie met een trainingsaanbod tot een intern consultancybureau dat projectmatig werkt aan strategische vraagstukken. Soms is het een deeltaak van de HRBP, andere keren is het een losstaande afdeling met trainers en consultants. Je ziet: mogelijkheden, keuzes en opties genoeg. Maar welke vorm is het meest succesvol? Dat hangt sterk af van het type organisatie en het volwassenheidsniveau.

Leden van Develhub krijgen 10% korting!
Next Learning 2020 - Den Bosch
07/04/2020
00.00
Next Learning 2020 - Den BoschThema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Op dinsdag 7 april 2020 vindt in Den Bosch Next Learning 2020 plaats, hét event voor de learning professional waar je leert hoe het leren in jouw organisatie anders kan! Het thema dit jaar is 'On your marks…?!' Ja, we moeten flexibel, agile en snel zijn, dat weten we. Maar hoe kan dat op de beste manier en met welke middelen? Next Learning belooft met onderwerpen als Learning Xperience esign, Business Performance, Smart Learning en People & Agility weer een inspirerende dag te worden!

Leden van Develhub krijgen maar liefst € 600,- korting!
 
Zeilmiddag op de catamaran van Expert Trainers - Stavoren
08/05/2020
13.30
Zeilmiddag op de catamaran van Expert Trainers - StavorenThema's: Agenda

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 2020 biedt partner-organisatie Expert Trainers onze leden een exclusieve zeilmiddag aan op het IJsselmeer met de catamaran Horizon. Beleef het varen op een uniek luxe zeiljacht! De catamaran is te boeken voor trainingen, workshops, coaching en andere zakelijke events.

ATD Conference - Denver (VS)
17/05/2020
00.00
ATD Conference - Denver (VS)Thema's: Agenda, Change Management, Performance Improvement

De ATD is volop bezig met de invulling van het programma en het aantrekken van inspirerende sprekers. Op de website van de ATD is daarover steeds meer informatie te vinden. De keynote speakers zijn inmiddels bekend: Sir Richard Branson (Mister Virgin), Indra Nooyi (former chairman and CEO of PepsiCo) en Ben Nemtin (co-founder of The Buried Life Movement). Wij zijn inmiddels uit de startblokken met de voorbereidingen van de Lowlands (NL-BEL) Delegatie, want we zijn er natuurlijk weer bij in Denver!
Vorige paginaVolgende pagina