Events

Vorige paginaVolgende pagina
Datum/tijd
Evenement
HRD Summer University: workshop 2 Skilled for the future - Groenekan
29/08/2019
09.30
HRD Summer University: workshop 2 Skilled for the future - GroenekanThema's: Performance Improvement, Evaluating Learning Impact

In de nieuwe wereld van werk staan skills centraal.  Het niveau van skills en aanpassingsvermogen van het individu en de organisatie zijn dé succesfactoren voor het behalen van duurzame resultaten. Het hebben van inzicht in deze skills en het activeren, faciliteren en stimuleren van een gerichte ontwikkeling van skills zijn thema’s van het Human Capital van de toekomst.
HRD Summer University: workshop 3 Blended learning, beslissen en bouwen - Groenekan
29/08/2019
13.30
HRD Summer University: workshop 3 Blended learning, beslissen en bouwen - GroenekanThema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Ben je opleidingskundige en betrokken bij keuzes rond of ontwikkeling en inzet van blended learning? Vraag je je af wat de juiste ‘blend’ is van e-learning modules en andere vormen van leren? Sta je voor strategische beslissingen rond de invoering van digitaal leren en wil je inzicht krijgen in wat er op dit gebied te koop is? Dan is deze workshop iets voor jou!
HRD Summer University: workshop 4 Trainen en coachen op de onderstroom - Groenekan/Nijmegen
29/08/2019
13.30
HRD Summer University: workshop 4 Trainen en coachen op de onderstroom - Groenekan/NijmegenThema's: Performance Improvement, Evaluating Learning Impact

Je bent trainer en leert je cursisten nieuwe vaardigheden. Of je coacht mensen in effectief gedrag. Een aantal gaat hier direct mee aan de slag in hun werkpraktijk, anderen kúnnen het wel, maar dóen het niet. Dat is een signaal om je training of coaching te verdiepen naar de onderstroom: het mentale, emotionele en fysieke ontwikkelingsniveau. Wat staat de deelnemers in de weg om hun gedrag daadwerkelijk te veranderen? In de workshop Trainen en coachen op de onderstroom leer je een methodiek om te begeleiden ‘onder de waterlijn’ en vergroot je je persoonlijke kracht door je eigen onderstroom als trainer of coach te onderzoeken.
 
HRD Summer University: workshop 5 Change Support - Groenekan
29/08/2019
15.30
HRD Summer University: workshop 5 Change Support - GroenekanThema's: Change Management, Performance Improvement

Change Support is een large scale interventie on the job die verandering, innovatie en verbetering ondersteunt. Het is een innovatie die organisaties ondersteunt bij het veranderen van gewoontes die het werk belemmeren. 
HRD Summer University: workshop 6 Persoonlijk leiderschap: master je mindset - Groenekan
29/08/2019
15.30
HRD Summer University: workshop 6 Persoonlijk leiderschap: master je mindset - GroenekanThema's: Performance Improvement

Presenteer jezelf met élan! Ken je dat, zit je bij een congres, een straatborrel, bij de start van een meeting en wordt er gevraagd ‘wat doe jij eigenlijk voor werk, vertel eens iets over jezelf’. Sta je ineens met een mond vol tanden óf vertel je wel wat maar heb je daarna spijt van wát je hebt verteld.
HRD Summer University: workshop 7 OctoQuest®, motiverende gespreksvoering - Groenekan
30/08/2019
09.30
HRD Summer University: workshop 7 OctoQuest®, motiverende gespreksvoering - GroenekanThema's: Performance Improvement

OctoQuest®, een methode om op een gestructureerde wijze vragen te stellen en tegelijkertijd tot de oplossing te komen. Je ervaart gedurende deze workshop hoe je jouw gesprekspartner op een gestructureerde en respectvolle wijze zo motiveert dat hij onder jouw regie zijn eigen probleem oplost of concreet om instructie vraagt. Je ervaart hoe je jouw zakelijke relaties, prestaties en samenwerking op plezierige effectieve manier verbetert.
Vorige paginaVolgende pagina