Partner Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Partner Events
25/06/2020
00.00
Partner EventsOnze partners organiseren regelmatig bijeenkomsten (workshops, evenementen, trainingen etc.). Develhub stelt haar expertise en communicatiekanalen (website, nieuwsbrief, social media) graag beschikbaar om bij te dragen aan het succes van deze bijeenkomsten.
Webinar Bouw Organisatorische Veerkracht - Hoe Leren & Sisu Organisaties Ondersteunen in Crisis en daarna
29/04/2021
14.00
Webinar Bouw Organisatorische Veerkracht - Hoe Leren & Sisu Organisaties Ondersteunen in Crisis en daarnaHet aangaan van uitdagingen en het uitbreiden van ons vermogen om de realiteit en resultaten te creëren die we werkelijk wensen in de werkomgeving en daarbuiten, vereisen levenslang leren. We zijn echter allemaal uitgerust met de aangeboren kracht en veerkracht die we kunnen gebruiken tijdens moeilijke momenten om ons te helpen navigeren en zelfs te overschrijden wat we dachten dat de grenzen van onze mogelijkheden waren. In Finland, waar Valamis is opgericht, staat deze kwaliteit al eeuwen bekend als sisu en het is de hoeksteen van veel van de succesvolle bedrijven en individuen in het land.
Designer Certificate Program Nederlands Zorg - ONLINE
10/05/2021
09.00
Designer Certificate Program Nederlands Zorg - ONLINEDoor het CZO Flex Level zijn zo’n 200 EPA’s ontwikkeld die nodig zijn voor het nieuwe opleidingsstelsel voor (vervolg-) opleidingen. Nu ontwerpen praktijk en theorieopleiders samen nieuwe leerroutes. Dat kunnen vernieuwde CZO opleidingen zijn maar ook individuele leerroutes. De EPA’s zijn daarvoor de belangrijkste bouwstenen. De vraag is echter ‘HOE. Hoe gaan praktijk en theorieopleiders samen werken aan het vernieuwen van de manier van opleiden?
Measurement Programma Nederlands - ONLINE
25/05/2021
10.00
Measurement Programma Nederlands - ONLINEWat is learning measurement precies? Welke elementen kan je inzetten om belangrijke gegevens boven water tekrijgen? En hoe kan je de uitkomsten daadwerkelijk koppelen aan de presentaties van de medewerkers in je organisatie? Dit programma helpt je de basis van je measurement strategie goed te krijgen. Je zet een measurement strategie op die past binnen jouw organisatie en vertaald deze naar een project binnen de eigen organisatie. Aan het einde van het programma lever je een businesscase op waarin de resultaten van een project inzichtelijk worden gemaakt.
Designer Certificate Program Nederlands - ONLINE
01/06/2021
15.30
Designer Certificate Program Nederlands - ONLINETijdens deze opleiding leer je alle ins en outs van de 5 Moments of Need™ methodologie kennen en ontwikkel je leeroplossingen die zowel het formele leren (de ‘10’ in 70:20:10) als ook de ondersteuning van effectieve prestaties op de werkvloer (de ‘70 en 20’) omvatten. Je werkt in een groep met maximaal 16 L&D professionals toe naar het behalen van het 5 Moments of Need™ Designer Certificate. Daarbij krijg je een een virtuele les van Bob Mosher zelf en daarnaast van ervaren Nederlandstalige 5 Moments of Need™ consultants. Het opleidingsprogramma heeft een doorlooptijd van vier tot zes maanden met een individuele tijdsinvestering van ongeveer 60 tot 80 uur.
LEARNTEC xChange - ONLINE
22/06/2021
00.00
LEARNTEC xChange - ONLINELEARNTEC cannot take place this year. Nevertheless, we would like to offer visitors and exhibitors a platform for networking and exchanging experiences at the originally planned date of 22 to 24 June 2021, because the relevance of digital solutions in everyday learning and working life is constantly increasing. "We successfully launched our online format LEARNTEC xChange back in February. We are pleased to be hosting the format again in June in a further developed form as an additional added value for our community," says René Naumann, Project Manager of LEARNTEC.
HRD Congres Liefde voor Leren 'Professioneel leren & werken in de toekomst - Ede
01/07/2021
09.00
HRD Congres Liefde voor Leren 'Professioneel leren & werken in de toekomst - Ede

De toekomst is nog nooit zo dichtbij gekomen als het afgelopen jaar. Waar een pandemie ons dwong om ons te ontwikkelen tot online professionals en we al onze creativiteit moesten aanwenden om nieuwe concepten te ontwikkelen en uit te voeren. Een slecht jaar voor de gezondheid en bewegingsvrijheid maar de liefde voor leren is nog nooit zo groot en noodzakelijk geweest. Wendbaar zijn en inzetbaar zijn op verschillende terreinen blijken goede toekomstvoorspellers als het gaat om ons vakgebied HRD. En laten we dit nu heel goed kunnen begeleiden als leer- en ontwikkelspecialisten.

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting!

ATD Conference - Salt Lake City
29/08/2021
00.00
ATD Conference - Salt Lake City4 dagen lang netwerken, kennis vergaren en (bij)leren van de L&D-top over de hele wereld, dat is de jaarlijkse ATD Conference. Met het thema 'It Starts With Us', gaat het dit jaar voornamelijk over de talenten die in een mens schuilen. Denk aan keynotes over onder andere talentontwikkeling, interessant! De 1e keynote speaker is al bekend: Mel Robbins, Best Selling Author and Award-Winning CNN Commentator.
Volgende pagina