Partner Events

Datum/tijd
Evenement
Partner Events
25/06/2020
00.00
Partner EventsOnze partners organiseren regelmatig bijeenkomsten (workshops, evenementen, trainingen etc.). Develhub stelt haar expertise en communicatiekanalen (website, nieuwsbrief, social media) graag beschikbaar om bij te dragen aan het succes van deze bijeenkomsten.
Dag van de Coach met thema Werkdruk - Ede
07/09/2020
09.00
Dag van de Coach met thema Werkdruk - EdeWerkdruk is een actueel probleem en maatschappelijk issue in Nederland. Hoge werkdruk verstoort de balans, waardoor de belasting op verschillende vlakken oploopt en de cliënt niet alleen de controle verliest op het werk, maar ook op sociaal en financieel vlak en in de thuissituatie. Psychische en fysieke klachten kunnen hierop volgen.

Wat is werkdruk, wat zijn oorzaken en gevolgen? Hoe voorkom je dat je als coach gebukt gaat onder druk en hoe begeleid je cliënten die er gebukt onder gaan?

De Dag van de Coach 2020 brengt alle facetten van werkdruk in beeld. Je weet je eigen balans in evenwicht te houden en kunt je cliënten begeleiden om dat ook te realiseren.
Jaarcongres HRM in de Zorg 22 september 2020 - Den Bosch
22/09/2020
09.00
Jaarcongres HRM in de Zorg 22 september 2020 - Den BoschAl 14 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.
 
Congres Positieve Psychologie met thema Positief Werken - Ede
14/10/2020
09.00
Congres Positieve Psychologie met thema Positief Werken - Ede Een positief werkklimaat biedt ruimte aan ontwikkeling, uitdaging en groei. Daar leren mensen, zijn ze in een flow, en stroomt de energie en creativiteit. Gelukkige werknemers zijn productiever, zijn minder vaak ziek en gaan beter om met veranderingen en stress. Bovendien scoren organisaties en afdelingen met bevlogen medewerkers hoger op winstgevendheid.