Partner Events

Datum/tijd
Evenement
Next Learning 2020 - Den Bosch -> verplaatst naar 15 september!
07/04/2020
00.00
Next Learning 2020 - Den Bosch -> verplaatst naar 15 september!Op dinsdag 7 april 2020 vindt in Den Bosch Next Learning 2020 plaats, hét event voor de learning professional waar je leert hoe het leren in jouw organisatie anders kan! Het thema dit jaar is 'On your marks…?!' Tegenwoordig hoor je alles over flexibel, agile, snel werken en leven. Dat weten we en we hebben plannen genoeg. Maar wát kunnen we doen? Wat gáan we doen? Ben jij fit genoeg om écht aan de slag te gaan? Next Learning belooft met onderwerpen als Learning Xperience Design, Business Performance, Smart Learning en People & Agility weer een inspirerende dag te worden!

Leden van Develhub krijgen 20% korting!
 

Vanwege het Corona virus wordt het congres verplaatst naar 15 september!

ATD Pre-meeting Online (met een alternatief programma)
09/04/2020
14.00
ATD Pre-meeting Online (met een alternatief programma) De ATD is de grootste conferentie op gebied van talentontwikkeling ter wereld. Een delegatie van zo’n dertig Lowlands leden stond te popelen om van 17 tot 20 mei in Denver bij te leren, zich te laten inspireren en internationale collega’s te ontmoeten. De conferentie is tot op heden nog niet geannuleerd. Maar door de strenge maatregelen in verband met het Corona-virus (en de besognes waar L&D professionals ondertussen mee moeten dealen) lijkt de reis naar Denver voor de Lowlands delegatie zo goed als van de baan.
Get in the Flow-dag: What if creating e-Learning was easy - Eindhoven
14/05/2020
11.00
Get in the Flow-dag: What if creating e-Learning was easy - EindhovenIn 2020 organiseert UNI-Learning meerdere FLOWSPARKS Get in the FLOW-dagen. Deze dagen zijn voor iedereen die al met FLOWSPARKS werkt, maar ook voor iedereen die FLOWSPARKS wil ontdekken. Een dag om je te laten inspireren door de (nieuwe) mogelijkheden van FLOWSPARKS. En te zien hoe deze in de praktijk al worden gebruikt.

Deelname is kosten voor leden van Develhub!
 
ATD Conference - Denver (VS)
17/05/2020
00.00
ATD Conference - Denver (VS)De ATD is volop bezig met de invulling van het programma en het aantrekken van inspirerende sprekers. Op de website van de ATD is daarover steeds meer informatie te vinden. De keynote speakers zijn inmiddels bekend: Sir Richard Branson (Mister Virgin), Indra Nooyi (former chairman and CEO of PepsiCo) en Ben Nemtin (co-founder of The Buried Life Movement). Wij zijn inmiddels uit de startblokken met de voorbereidingen van de Lowlands (NL-BEL) Delegatie, want we zijn er natuurlijk weer bij in Denver!
Masterclass: bedrijf in transitie, zo creëer je draagvlak
16/06/2020
00.00
Masterclass: bedrijf in transitie, zo creëer je draagvlakAls je gaat ondernemen in de nieuwe economie, verandert je bedrijf. Om die transitie soepel te laten verlopen, is draagvlak bij je medewerkers onmisbaar. Hoe neem je mensen mee in je duurzaamheidsstrategie? Hoe zorg je dat iedere medewerker ernaar handelt met hart, hoofd en handen? In deze gratis GBN-masterclass laten we zien hoe grote bedrijven ‘intern leren’ succesvol als transitietool inzetten.

Deelname is kosteloos voor leden van Develhub!