Develhub Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant Hybride Werken – ONLINE
14/04/2021
16.00
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant Hybride Werken – ONLINEDe afgelopen periode is hybride werken de nieuwe standaard geworden. Welke impact heeft het werken op afstand voor de leercultuur binnen organisaties? Welke effecten heeft deze nieuwe manier van werken voor het ontmoeten en werken op een fysiek kantoor? Gaan we ooit nog terug naar de ‘oude’ situatie of heeft Corona blijvend iets veranderd aan de wijze waarop we (samen)werken?
Bijeenkomst HUB Overheid over Werkplekleren - ONLINE
15/04/2021
10.00
Bijeenkomst HUB Overheid over Werkplekleren - ONLINECorona heeft een enorme impact op hoe we het afgelopen jaar hebben gewerkt en geleerd. Hoe ziet dat er in de toekomst uit? De overheid stimuleert een leven lang leren, hoe vul je dat in als de wereld verandert? Met dit soort vragen houden we ons bezig bij de HUB Overheid. Er wordt twee keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd. De eerstvolgende online HUB-bijeenkomst (via WebEx) vindt plaats op donderdag 15 april 2021 van 10.00 tot 12.00 uur. De daaropvolgende bijeenkomst is op 14 oktober 2021.
Wisdom of the Crowd: Terugblik na 1 jaar Corona - ONLINE
16/04/2021
15.00
Wisdom of the Crowd: Terugblik na 1 jaar Corona - ONLINEVan microlearning, via de focus op softskills tot trainen op afstand. Allemaal makkelijk gezegd, maar #Hoedan? Om dit met elkaar uit te vinden, gaan we de genoemde trends uitdiepen in een gratis online sessie op vrijdag 16 april a.s.. Daarbij gaan we op basis van stellingen aan het werk om te bedenken hoe we de trends kunnen omzetten naar onze dagelijkse praktijk. Aan het einde van het webinar heb je voor alle drie de trends mooie aanknopingspunten om zelf mee aan de slag te gaan.
Algemene Ledenvergadering Develhub - ONLINE
20/04/2021
19.30
Algemene Ledenvergadering Develhub - ONLINEGraag nodigen we je uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 20 april van 19.30 - 20.30 uur via Zoom.
Bijeenkomst HUB Learning Leaders - ONLINE
21/04/2021
14.00
Bijeenkomst HUB Learning Leaders - ONLINE

Are you responsible for leading an L&D department? If so, than take the opportunity to connect with and learn from like-minded L&D professionals! We organize this meeting twice a year. Why?

Free admission for members and non-members!

Wisdom of the Crowd: Sessie Kantoor- of werkkamer yoga - ONLINE
04/05/2021
11.30
Wisdom of the Crowd: Sessie Kantoor- of werkkamer yoga - ONLINEWe werken (bijna) allemaal thuis. Blijven bewegen is voor iedereen een uitdaging, zo blijkt uit onderzoek. Veel mensen krijgen klachten en we zien dat vitaliteit nog nooit zo belangrijk is geweest. Hoe fijn is het dan om wat oefeningen te doen die je helpen om je fysiek en mentaal fit te voelen! De concentratie wordt beter en je hebt meer energie om je werk (en alle andere dingen) goed te kunnen blijven doen.
 
Themabijeenkomst rendement van offline, online en hybride leren - ONLINE
18/05/2021
10.00
Themabijeenkomst rendement van offline, online en hybride leren - ONLINEOnline en hybride leren is massaal omarmd afgelopen jaar. Alleen wanneer is welke vorm nu daadwerkelijk effectief? Wat is het rendement van deze manieren van leren? Op dinsdag 18 mei om 10.00 uur presenteren Develhub ambassadeur Brenda Slagter en expert Klaas Toes de laatste bevindingen op dit vlak en gaan graag met corporate leer-experts in gesprek over hun bevindingen in de praktijk. Hettie Graafland sluit ook aan als expert zodat we zoveel mogelijk informatie bij elkaar kunnen brengen. Het belooft een rijke bijeenkomst te worden!
Wisdom of the Crowd: Het verkopen van jezelf en je aanbod, speciaal voor zelfstandig trainers en adviseurs - ONLINE
28/05/2021
10.00
Wisdom of the Crowd: Het verkopen van jezelf en je aanbod, speciaal voor zelfstandig trainers en adviseurs - ONLINE


Wegens succes herhaald!

Lekker aan de slag met een groep, daar krijg je energie van als trainer. Je vastbijten in een taai L&D-vraagstuk, dat is wat je het liefst doet als adviseur. Maar hoe kom je aan die mooie opdrachten? Verkoop, netwerken, acquisitie, profileren. Voor veel zelfstandige professionals gaat dat deel van het werk niet vanzelf. In deze workshop gaan we in gesprek over wat je als trainer of adviseur vooral wel en niet moet doen om nieuwe klanten we werven. Bij wie moet je zijn in een organisatie? Welke evenementen zijn interessant? Hoe werken inkoopprocessen?
 
Volgende pagina