Develhub Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
LEARNTEC xChange - ONLINE
22/06/2021
00.00
LEARNTEC xChange - ONLINELEARNTEC cannot take place this year. Nevertheless, we would like to offer visitors and exhibitors a platform for networking and exchanging experiences at the originally planned date of 22 to 24 June 2021, because the relevance of digital solutions in everyday learning and working life is constantly increasing. "We successfully launched our online format LEARNTEC xChange back in February. We are pleased to be hosting the format again in June in a further developed form as an additional added value for our community," says René Naumann, Project Manager of LEARNTEC.
Oprichtingsbijeenkomst HUB Zelfstandig Ondernemen - ONLINE
23/06/2021
16.30
Oprichtingsbijeenkomst HUB Zelfstandig Ondernemen - ONLINESpeciaal voor de zelfstandig L&D ondernemers of diegenen die zelfstandig ondernemerschap overwegen, willen we ondersteuning bieden bij wat de specifieke kenmerken zijn van het ondernemerschap in het vakgebied van Learning & Development. Met de HUB willen we deze doelgroep ondersteunen door het verstrekken van informatie of delen van ervaringen over zaken zoals juridische ondersteuning, collectiviteit in verzekeringen, financiële uitdagingen etc. En natuurlijk gaan we met elkaar de ervaringen delen die het ondernemerschap met zich meebrengt.
Workshop Paardencoaching: Persoonlijk Leiderschap na corona - Moordrecht
28/06/2021
10.00
Workshop Paardencoaching: Persoonlijk Leiderschap na corona - MoordrechtDe samenleving komt na corona langzaam in beweging en wordt weer groter. Het nieuwe normaal staat voor de deur. Privé en werk zullen door de hybride manier van werken worden beïnvloed. Hoe pas jij daarin als HRD-adviseur, als leidinggevende, als medewerker?
Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINE
01/07/2021
13.30
Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINETrainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en een vak waarin je als trainer persoonlijk een belangrijk instrument bent in het leerproces van je deelnemers. Door je trainersvaardigheden gedegen te ontwikkelen en intens te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, word je een trainer met impact.
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINE
05/07/2021
13.30
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINETijdens deze gratis workshop maak je kennis met de impact van coachen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En je ervaart hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen.
ATD Conference - Salt Lake City
29/08/2021
00.00
ATD Conference - Salt Lake City4 dagen lang netwerken, kennis vergaren en (bij)leren van de L&D-top over de hele wereld, dat is de jaarlijkse ATD Conference. Met het thema 'It Starts With Us', gaat het dit jaar voornamelijk over de talenten die in een mens schuilen. Denk aan keynotes over onder andere talentontwikkeling, interessant! De 1e keynote speaker is al bekend: Mel Robbins, Best Selling Author and Award-Winning CNN Commentator.
Performance Journey Goes Dutch 2021!
01/09/2021
16.00
Performance Journey Goes Dutch 2021!Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan de Performance Journey Goes Dutch 2021!
 
Summer University 2021
09/09/2021
09.00
Summer University 2021De afgelopen editie, de Winter University op 4 en 5 maart, was geheel online. Maar met de voortgaande versoepelingen kunnen we ons eindelijk weer verheugen op een live versie van de Summer University. Op donderdag 9 en vrijdag 10 september 2021 hebben we maar liefst 3 ruimtes én het park van The Learning Collective in Groenekan tot onze beschikking om workshopgevers en -deelnemers (weer) te kunnen ontvangen!
Volgende pagina