Develhub Events

Datum/tijd
Evenement
Upcoming Events
09/03/2020
00.00
Upcoming EventsHieronder zie je een overzicht van de upcoming events. Zodra het programma en de locatie van deze events definitief bekend zijn, wordt elk event afzonderlijk op de Eventspagina geplaatst met een aanmeldmogelijkheid.
HUB Overheid Bijeenkomst Online werken - Online via Zoom
16/04/2020
09.30
HUB Overheid Bijeenkomst Online werken - Online via ZoomDe overheid stimuleert een leven lang leren, omdat de arbeidsmarkt in snel tempo verandert, bedrijven zich wereldwijd verspreiden en de maatschappij steeds ingewikkelder wordt. Hoe geef je als overheidsorganisatie zelf het goede voorbeeld? En hoe ziet de overheidsorganisatie van de toekomst eruit? Wat betekent dat voor leren & ontwikkelen? Met dit soort vragen houden we ons bezig bij de HUB Overheid. Er wordt twee keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd. De eerstvolgende HUB-bijeenkomst stond op 16 april, maar wordt in de live vorm verplaatst naar 15 oktober 2020. We bieden de leden van de HUB Overheid op 16 april graag een online alternatief aan via een ZOOM-sessie.
Summer University - Groenekan
03/09/2020
09.30
Summer University - GroenekanNa een zeer succesvolle Winter University op 20 en 21 februari 2020 gaan we met veel enthousiasme oplijnen naar de Summer University op donderdag 3 en vrijdag 4 september 2020. We hebben al vele toezeggingen van (organisatie)leden die (weer) een workshop willen verzorgen. In het voorjaar starten we met de voorbereidingen. Save the date!
HUB Overheid Bijeenkomst Vakmanschap - Den Haag
15/10/2020
09.30
HUB Overheid Bijeenkomst Vakmanschap - Den HaagDe overheid stimuleert een leven lang leren, omdat de arbeidsmarkt in snel tempo verandert, bedrijven zich wereldwijd verspreiden en de maatschappij steeds ingewikkelder wordt. Hoe geef je als overheidsorganisatie zelf het goede voorbeeld? En hoe ziet de overheidsorganisatie van de toekomst eruit? Wat betekent dat voor leren & ontwikkelen? Met dit soort vragen houden we ons bezig bij de HUB Overheid. Er wordt twee keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd. De eerstvolgende live HUB-bijeenkomst is op donderdag 15 oktober 2020.