Develhub Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Wisdom of the Crowd sessies - ONLINE
04/05/2020
08.30
Wisdom of the Crowd sessies - ONLINEWekelijks hebben we met het netwerk een weekstart in de vorm van Wisdom of The Crowd. Dit initiatief is in de 1e week van de lockdown ontstaan. De allereerste sessie was op 19 maart. Inmiddels hebben we al meer dan 25 sessies via Zoom met elkaar gehad. Doe je maandag mee? Klik op de titel voor de thema's in de komende periode.
Summer University - Groenekan
03/09/2020
09.30
Summer University - GroenekanNa een zeer succesvolle Winter University op 20 en 21 februari 2020 gaan we met veel enthousiasme oplijnen naar de Summer University op donderdag 3 en vrijdag 4 september 2020. We hebben al vele toezeggingen van (organisatie)leden die (weer) een workshop willen verzorgen. In het voorjaar starten we met de voorbereidingen. Save the date!
Webinar (presentatie onderzoeksresultaten) De enige echte cijfers over leren in Nederland en België - ONLINE
10/09/2020
09.30
Webinar (presentatie onderzoeksresultaten) De enige echte cijfers over leren in Nederland en België - ONLINEIn deze -voor iedereen- uitdagende tijden slaan Stimulearning en Develhub de handen ineen. Develhub neemt voor het eerst deel aan het onderzoek dat  jaarlijks in België onder L&D Teams, en aanbieders van leeroplossingen en trainers/opleiders, wordt gehouden.

Voor het opstellen van de vragen is gebruik gemaakt van het ATD competency model gericht op actuele topics zoals: workplace learning- /performance support, learning technologies, werkvormen, business alignment, budget en het meten van leren.

Er zijn twee vragenlijsten beschikbaar omdat het perspectief van L&D helemaal anders blijkt dan wat Opleiders ervaren. Wij zijn erg benieuwd naar de verschillen tussen beide, maar vooral de verschillen tussen België en Nederland.
HUB Vrijwilligers Bijeenkomst - ONLINE
17/09/2020
09.30
HUB Vrijwilligers Bijeenkomst - ONLINEVeel organisaties die met vrijwilligers werken staan telkens voor een grote uitdaging die vrijwilligers te vinden, te boeien én te binden. Wat doe je als organisatie met de ideeën van de vrijwilliger die je binnenhaalt? Vrijwilligers volgen cursussen en scholing, gebruik je die ervaringen? Mogen ze meedenken binnen ‘hun’ werkzaamheden? Of, willen ze nog wel leren? Wat doe je dan?
HUB Overheid Bijeenkomst Vakmanschap - Den Haag
15/10/2020
09.30
HUB Overheid Bijeenkomst Vakmanschap - Den HaagDe overheid stimuleert een leven lang leren, omdat de arbeidsmarkt in snel tempo verandert, bedrijven zich wereldwijd verspreiden en de maatschappij steeds ingewikkelder wordt. Hoe geef je als overheidsorganisatie zelf het goede voorbeeld? En hoe ziet de overheidsorganisatie van de toekomst eruit? Wat betekent dat voor leren & ontwikkelen? Met dit soort vragen houden we ons bezig bij de HUB Overheid. Er wordt twee keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd. De eerstvolgende live HUB-bijeenkomst is op donderdag 15 oktober 2020.
 
Volgende pagina