Develhub Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Jaarcongres HRM in de Zorg: nooit meer hetzelfde?! - Den Bosch
21/09/2021
09.00
Jaarcongres HRM in de Zorg: nooit meer hetzelfde?! - Den Bosch15 jaar HRM in de Zorg…nooit meer hetzelfde?! Met deze titel begonnen we de eerste editie van het inmiddels zo succesvolle jaarcongres HRM in de Zorg, vóór & door HR, directie, lijn- en zorgmanagers werkzaam in de care en de cure. En hoe actueel is deze titel nu 15 jaar later? Zal het door Covid-19 nooit meer hetzelfde zijn? Kunnen we spreken van een Nieuw Normaal?
Online Talks Faculty of Skills: De succesfactoren van coaching op het werk - ONLINE
23/09/2021
12.00
Online Talks Faculty of Skills: De succesfactoren van coaching op het werk - ONLINEFaculty of Skills organiseert regelmatig online talks met experts uit het veld. Over onderwerpen die hen aanspreekt en waarvan zij denken dat jij ze ook interessant vindt. Meld je aan voor de eerstvolgende talk met Peter Blangé. Alle talks zijn gratis bij te wonen. 
Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINE
23/09/2021
13.30
Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINETrainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en een vak waarin je als trainer persoonlijk een belangrijk instrument bent in het leerproces van je deelnemers. Door je trainersvaardigheden gedegen te ontwikkelen en intens te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, word je een trainer met impact.
Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINE
27/09/2021
00.00
Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINE

De laatste weken gaat het de goede kant op wat versoepelingen betreft. Next Learning kan dan ook niet wachten om jou weer live te mogen ontvangen op 27 september. Natuurlijk zorgen zij ervoor dat dit veilig kan, daarom zijn er dit jaar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Naast het fysieke event op 27 september kun je in de weken voor en na het event ook een uitgebreid online programma volgen (13 sept-15 okt) met interactieve sessies. Allemaal inbegrepen bij jouw deelnameticket, jij kiest welke sessies je volgt.

Leden van Develhub krijgen maar liefst € 550,- korting!
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant – Eindhoven
29/09/2021
18.00
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant – EindhovenDe 2e bijeenkomst van de HRD Netwerkgroep Brabant in 2021 staat gepland op woensdag 29 september om 18.00 uur. We zijn dan te gast bij SkillsTown in Eindhoven.
Bijeenkomst HUB Learning Leaders - ONLINE
06/10/2021
14.00
Bijeenkomst HUB Learning Leaders - ONLINEAre you responsible for leading an L&D department? If so, than take the opportunity to connect with and learn from like-minded L&D professionals (members and non-members)! We organize this meeting twice a year.

Free admission for members and non-members!
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINE
13/10/2021
13.30
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINETijdens deze workshop maak je kennis met de impact van coachen op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel. En ervaar je hoe je met Ziel en Zakelijkheid kunt coachen.
Congres Positieve Psychologie met thema Positief Werken - Ede
14/10/2021
08.45
Congres Positieve Psychologie met thema Positief Werken - Ede

Een positief werkklimaat biedt ruimte aan ontwikkeling, uitdaging en groei. Daar leren mensen, zijn ze in een flow, en stroomt de energie en creativiteit. Gelukkige werknemers zijn productiever, zijn minder vaak ziek en gaan beter om met veranderingen en stress. Bovendien scoren organisaties en afdelingen met bevlogen medewerkers hoger op winstgevendheid.

Leden van Develhub krijgen korting!

Volgende pagina