Archief events

Vorige paginaVolgende pagina
Congres Trainingsacteren 3.0 The next generation - Ede

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (de NVvT) organiseert op dinsdag 11 juni 2019 Brandstof, hét congres voor Trainingsacteurs. Het thema is Digitaal leren en de invloed op ons vak van trainingsacteur. Op steeds meer gebieden worden digitale middelen bij het leren ingevoerd. Denk aan E-learning, Virtual Reality brillen, leren middels webcam en webinars. Wat betekenen deze innovatieve ontwikkelingen voor ons vak van Trainingsacteur? Zijn wij voorbereid op deze toekomst? Wat onderscheidt ons van de robot en waar kunnen wij leren van de technologie? Samen met dagvoorzitter Myrthe Meurders én Zora, gaan we aan de slag met deze en andere vragen. De NVvT biedt Brandstof, een dag om bij te tanken. Een dag waar je bij wilt zijn!


Leden van Develhub krijgen korting!
11-06-2019 09.00 | Meer lezen...
Meetup Learning Failures United - RotterdamOp woensdag 12 december 2018 organiseerde aNewSpring een gratis meetup voor learning professionals: de Learning Failures United. En dat gaan ze op 6 juni 2019 wéér doen. Tijdens deze bijeenkomst delen we met elkaar de grootste fouten en mislukkingen, en de waardevolle lessen die daaruit getrokken kunnen worden. Het kan bijna niet meer cliché, maar van fouten leert men. Dit weten de professionals in het vak als geen ander en daarom vieren we tijdens dit event de fouten die gemaakt zijn.
06-06-2019 17.00 | Meer lezen...
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - GroenekanCSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Deelname is gratis!
06-06-2019 13.30 | Meer lezen...
Dag van de Coach met als thema Stress - EdeVerzuimcijfers lopen op en maken stress tot beroepsziekte nummer 1. Medewerkers voelen zich leeg aan het eind van de werkdag, ervaren hoge werklast, ergeren zich aan regels, ervaren onmacht, overschrijden grenzen en raken opgebrand. Wat is stress, wat zijn oorzaken en symptomen? Hoe voorkom je dat je als coach gebukt gaat onder stress en hoe begeleid je cliënten met stressklachten? De Dag van de Coach brengt alle facetten van stress in beeld. Je weet je eigen lat en die van je cliënten op de juiste hoogte te leggen!

Develhub leden profiteren van € 30,00 korting op de toegangsprijs!
 

Het congres is uitverkocht!

06-06-2019 09.00 | Meer lezen...
Live Online Leren (LOL) Symposium - Amsterdam

'Waar didactiek en techniek werkelijk samenkomen'

Op 23 mei organiseren Study2Go en Learning Connected weer het gratis Live Online Leren (LOL)-symposium. Tijdens dit symposium zijn er verschillende sprekers op het gebied van zorg, onderwijs en het bedrijfsleven.
23-05-2019 13.00 | Meer lezen...
Nationaal Opleiding & Ontwikkeling Congres - UtrechtHet vakgebied Learning and Development maakt de laatste jaren een grote ontwikkeling door. De digitale transformatie verandert het leren. De verschuiving van de 'one size fits all' benadering naar een individueel L&D traject is in de krappe arbeidsmarkt een must om medewerkers gemotiveerd te houden. Hoe krijg je de lerende professionals in jouw organisatie gemotiveerd en betrokken om zich te blijven ontwikkelen? Hoe geef je organisatieontwikkeling efficiënt en effectief vorm?

Leden van Develhub krijgen € 150,- korting!
23-05-2019 00.00 | Meer lezen...
Vorige paginaVolgende pagina