Archief events

Volgende pagina
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. 

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van Develhub (voorheen NVO2 en NSCU) krijgen 10% korting.
04-02-2020 09.30 | Meer lezen...
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - GroenekanCSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?
 
Deelname is gratis!
19-09-2019 13.30 | Meer lezen...
Jaarcongres HRM in de Zorg - Den BoschHhét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure komt er weer aan! Met als thema: Anders organiseren, werken én denken in de zorg. is HR klaar voor 2020? Weinig andere sectoren zijn de afgelopen jaren met zoveel veranderingen geconfronteerd als de gezondheidszorg. Voortschrijdende vergrijzing, de daarmee samenhangende complexiteit van de zorgvraag en de te verwachten schaarste aan verpleegkundig en verzorgend personeel vragen om grote wendbaarheid van zorgorganisaties. Ook op weg naar 2020 zal het tempo van vernieuwing hoog blijven. De opkomst van mobiele devices, big data, de veranderende positie van de patiënt, de digitalisering en robotisering, ontwikkeling van ziekenhuizen tot kennis- en interventiecentra. Het zijn allemaal ontwikkelingen die grote impact zullen hebben op de zorgsector. Het vraagt keuzes en continue aanpassingen. Hoe creëren we verandering en beweging binnen de keten?

Leden van Develhub krijgen € 50,- korting en mogen 2 collega's gratis meenemen!
17-09-2019 00.00 | Meer lezen...
Inspiratiesessie Launch & Learn - Groenekan“People think of education as something they can finish..” Nee, als mens ben je nooit uitgeleerd. Deels uit nieuwsgierigheid en gemakkelijkere toegang tot informatie, deels uit de wens om jezelf uit te blijven dagen, schrijven mensen zichzelf massaal in voor MOOCs, melden medewerkers zich bij een HR Academy voor een leerprogramma en blijven programma’s als DWDD University kijkcijferkanonnen. Behalve een verlangen naar leren, groeit ook de behoefte om aan te tonen wat het geleerde jou, je team of je bedrijf heeft opgeleverd. Hoe, maar vooral ook wat heeft de training/opleiding daaraan bijgedragen?

Deelname is gratis!
 
13-09-2019 13.30 | Meer lezen...
Werksessie Governance en alignment van L&D binnen organisaties - GroenekanHoe zorg je er als L&D afdeling voor dat je proactief en met de juiste (interne) klanten aan tafel zit? Welke verantwoordelijkheden rondom het leren horen waar binnen de organisatie thuis? Wie gaat over het budget, de inhoud en wie bepaalt de didactiek? In welke mate is het L&D aanbod van jouw afdeling een echte doorvertaling van organisatiedoelstellingen?
 
Governance, Alignment....van die woorden waar je spontaan jeuk van krijgt, terwijl ze toch wel echt heel erg belangrijk zijn. Waarom? Om als L&D-afdeling binnen een organisatie succesvol te zijn.

Leden van Develhub krijgen 15% korting!
03-09-2019 09.00 | Meer lezen...
HRD Summer University: workshop 14 PowerPoint Next Level – ontdek de strategie & psychologie voor presentaties met impact - GroenekanJe gebruikt PowerPoint voor je projecten, status updates, plannen, workshops, rapportages, klanten, sales, marketing... de lijst is groot. Hoe zorg je ervoor dat je slides en documenten er aantrekkelijk uit zien, je boodschap overkomt en anderen in beweging komen?
30-08-2019 15.30 | Meer lezen...
HRD Summer University: workshop 13 Een appèl doen op talent in organisaties; over het verbinden van organisatie- en persoonlijke doelstellingen - GroenekanTalentontwikkeling is volgens Horizon T&O een interessante invalshoek om naar organisatieontwikkeling te kijken. Alle talent binnen organisaties benutten. Door talenten en ambities van medewerkers met de doelstellingen van een organisatie te verbinden en hen tegelijkertijd uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen kunnen bergen verzet worden. Of anders geformuleerd: zijn organisaties in staat zichzelf te verbeteren, te veranderen, te optimaliseren en te innoveren.
30-08-2019 15.30 | Meer lezen...
Volgende pagina