Archief events

Volgende pagina
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. 

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van Develhub (voorheen NVO2 en NSCU) krijgen 10% korting.
04-02-2020 09.30 | Meer lezen...
2-Daagse training Grenzen stellen en opkomen voor jezelf - DoornAls professional wordt er voortdurend een beroep op je gedaan. Maar ook als privé persoon is je leven vaak volgepakt met allerlei taken en verantwoordelijkheden. Het lijkt om een timemanagement probleem te gaan, maar als je eerlijk bent, weet je wel beter. Het is veel meer dat je het lastig vindt grenzen te stellen en je aan je eigen planning en agenda te houden. Je zegt steeds 'ja', waar je 'nee' zou moeten zeggen. Waarom toch? Waarom zeg je niet gewoon wat je vindt? Wie heeft er eigenlijk de regie over jouw leven, de ander of jijzelf? 

Leden van Develhub krijgen € 300,- korting!
19-12-2019 09.30 | Meer lezen...
Develhub Netwerk Borrel - UtrechtAfgelopen jaar was voor ons een bijzonder jaar door de fusie van NVO2 en de NSCU naar Develhub! Reden voor ons om 2019 met onze leden en vakgenoten feestelijk af te sluiten! Daarom organiseren we een netwerkborrel om informeel vakgenoten te ontmoeten, trends uit te wisselen en plezier te maken.
 

De Netwerkborrel is geannuleerd!

13-12-2019 15.00 | Meer lezen...
Expertdag werkpleklerenDe Expertdag staat in het teken van best practices en ervaringen op het gebied van werkplekleren met leertechnologie. Experts die bij CSS Breda een Expertprogramma hebben gevolgd komen vanuit diverse organisaties (bedrijfsleven, zorg, onderwijs) bijeen om kennis en ervaringen met elkaar te delen, presentaties en praktijkcases te volgen en deel te nemen aan workshops en demonstraties. Organisaties die aan de slag willen met werkplekleren kunnen deelnemen aan de Expertdag om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van werkplekleren met leertechnologie en ervaringen en praktijkvoorbeelden te horen.    
 
 
13-12-2019 10.00 | Meer lezen...
Gratis webinar Het slim organiseren van L&D binnen organisaties - onlineIn deze online masterclass op donderdag 12 december 2019 van 20.00 - 21.00 uur) neemt trainer en ervaren L&D manager Guus van Deelen je mee langs de verschillende organisatievormen van Learning & Development binnen organisaties. Welke vorm is het meest passend en welke voor- en nadelen kleven er aan iedere aanpak?
12-12-2019 20.00 | Meer lezen...
Inspiratiesessie Zo krijg je medewerkers in de leerstand - EindhovenTijdens deze gratis Inspiratiesessie bij Develhub-partner en online opleider SkillsTown word je meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen rondom opleiding en ontwikkeling. Hierbij leggen ze de nadruk op het motiveren van medewerkers om in de leerstand te komen. Je wordt geïnspireerd, kunt brainstormen met gelijkgestemden en maakt kennis met de nieuwste vorm van online training: video feedback.

Deze bijeenkomst is gratis en exclusief gericht op HR professionals en directie. 
10-12-2019 09.00 | Meer lezen...
Algemene Ledenvergadering 2 december 2019 (online)De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering is online en vindt plaats op maandag 2 december 2019 van 19.30 - 20.15 uur in de virtual classroom.

De Algemene Ledenvergadering is alleen toegankelijk voor leden van Develhub!
02-12-2019 19.30 | Meer lezen...
Congres Positieve Psychologie - Dynamiek in relaties - EdeWe worden het gelukkigst van goede relaties. Betekenisvolle relaties maken ons leven langer, gelukkiger en gezonder. Warme, vertrouwensvolle relaties met anderen, bezig zijn met het welzijn van anderen en begrip voor het geven en nemen in menselijke relaties zijn essentieel als je je eigen potentieel wilt realiseren.

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting!
29-11-2019 08.45 | Meer lezen...
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - BredaCSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Deelname is gratis!
28-11-2019 13.30 | Meer lezen...
Volgende pagina