Archief events

Volgende pagina
Seminar Coaching in context - EdeWoensdag 3 juli gaan Jikke de Ruiter en Sijtze de Roos, auteurs van het boek 'Coaching in Context', in gesprek met de denker des Vaderlands Daan Roovers. Hoe zijn maatschappelijke ontwikkelingen van invloed op het werk van coaches/begeleiders en hoe reageren zij daarop? En omgekeerd: welke invloed oefent coaching/begeleiding uit op de maatschappij? 
 
Leden van Develhub krijgen € 20,-- korting en betalen slechts € 55,-- (ex btw). Je ontvangt tevens het boek Coaching in Context.
03-07-2019 13.30 | Meer lezen...
LXP: Learning Experience Platforms zijn momenteel Booming! - De Bilt

Heb jij je al verdiept in LXP? Kom en praat met andere leerprofessionals/HRD ‘peers' mee, vanuit de visie op social learning, gepersonaliseerd leren en content curation. En uiteraard vanuit 'the learning experience'!

20-06-2019 09.00 | Meer lezen...
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant - BredaNa een succesvolle 1e bijeenkomst organiseert HRD Netwerkgroep Brabant nog vóór de zomer de 2e bijeenkomst en wel op woensdag 19 juni. Met als thema ‘Hoe ga ik om met weerstand van deelnemers op leren en ontwikkelen'. Word jij ook regelmatig geconfronteerd met weerstand bij deelnemers als het gaat over hun ontwikkeling? Bijvoorbeeld bij een doelgroep op leeftijd, bij de introductie van nieuwe werkwijzen en nieuwe systemen, of bij de introductie van LEAN of AGILE? Het goed omgaan met deze weerstand kan het verschil maken!

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor HRD professionals die wonen en/of werken in de provincie Brabant
19-06-2019 18.00 | Meer lezen...
ATD 2019 Afterparty: Wat je van ver haalt is lekker - Den Haag/Kijkduin

Van 19 tot 22 mei is Evert Pruis namens Forzes op de International Conference van de Association for Talent Development (ATD) in Washington DC. Als spreker, leergierig netwerker en als kennismakelaar. Op dinsdag 18 juni a.s. blikken we, samen met Ria van Dinteren, vakgenoot, delegatieleider en tevens spreker op de ATD, Dick Krikke, delegatieleider en directeur van Develhub en Sofie Willox, delegatieleider namens de VOV uit België, terug op dit congres.

18-06-2019 16.00 | Meer lezen...
Workshop Business Impact voor Learning Managers - UtrechtSamen met Donald H. Taylor zijn we bij Pink Coat midden in de voorbereiding om in 2020 een journey voor Learning Managers en Senior L&D professionals te organiseren. Een journey waarbij je met diepgang gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling én aan de impact die je hebt op je organisatie. Ontwikkeld volgens de nieuwe standaarden in leren. Voor een onderdeel daarvan, de Business Impact Workshop van Don, organiseren we op dinsdag 11 juni 2019 een eendaagse pilot. Dat doen we tegen gereduceerd tarief! Ben jij Learning Manager of Senior L&D professional en wil je de impact die je hebt op je organisatie vergroten? Dan is dit de workshop voor jou!

Leden van Develhub krijgen korting!
11-06-2019 09.30 | Meer lezen...
Congres Trainingsacteren 3.0 The next generation - Ede

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (de NVvT) organiseert op dinsdag 11 juni 2019 Brandstof, hét congres voor Trainingsacteurs. Het thema is Digitaal leren en de invloed op ons vak van trainingsacteur. Op steeds meer gebieden worden digitale middelen bij het leren ingevoerd. Denk aan E-learning, Virtual Reality brillen, leren middels webcam en webinars. Wat betekenen deze innovatieve ontwikkelingen voor ons vak van Trainingsacteur? Zijn wij voorbereid op deze toekomst? Wat onderscheidt ons van de robot en waar kunnen wij leren van de technologie? Samen met dagvoorzitter Myrthe Meurders én Zora, gaan we aan de slag met deze en andere vragen. De NVvT biedt Brandstof, een dag om bij te tanken. Een dag waar je bij wilt zijn!


Leden van Develhub krijgen korting!
11-06-2019 09.00 | Meer lezen...
Volgende pagina