Archief events

Volgende pagina
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant - BredaNa een succesvolle 1e bijeenkomst organiseert HRD Netwerkgroep Brabant nog vóór de zomer de 2e bijeenkomst en wel op woensdag 19 juni. Met als thema ‘Hoe ga ik om met weerstand van deelnemers op leren en ontwikkelen'. Word jij ook regelmatig geconfronteerd met weerstand bij deelnemers als het gaat over hun ontwikkeling? Bijvoorbeeld bij een doelgroep op leeftijd, bij de introductie van nieuwe werkwijzen en nieuwe systemen, of bij de introductie van LEAN of AGILE? Het goed omgaan met deze weerstand kan het verschil maken!

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor HRD professionals die wonen en/of werken in de provincie Brabant
19-06-2019 18.00 | Meer lezen...
ATD 2019 Afterparty: Wat je van ver haalt is lekker - Den Haag/Kijkduin

Van 19 tot 22 mei is Evert Pruis namens Forzes op de International Conference van de Association for Talent Development (ATD) in Washington DC. Als spreker, leergierig netwerker en als kennismakelaar. Op dinsdag 18 juni a.s. blikken we, samen met Ria van Dinteren, vakgenoot, delegatieleider en tevens spreker op de ATD, Dick Krikke, delegatieleider en directeur van Develhub en Sofie Willox, delegatieleider namens de VOV uit België, terug op dit congres.

18-06-2019 16.00 | Meer lezen...
Workshop Business Impact voor Learning Managers - UtrechtSamen met Donald H. Taylor zijn we bij Pink Coat midden in de voorbereiding om in 2020 een journey voor Learning Managers en Senior L&D professionals te organiseren. Een journey waarbij je met diepgang gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling én aan de impact die je hebt op je organisatie. Ontwikkeld volgens de nieuwe standaarden in leren. Voor een onderdeel daarvan, de Business Impact Workshop van Don, organiseren we op dinsdag 11 juni 2019 een eendaagse pilot. Dat doen we tegen gereduceerd tarief! Ben jij Learning Manager of Senior L&D professional en wil je de impact die je hebt op je organisatie vergroten? Dan is dit de workshop voor jou!

Leden van Develhub krijgen korting!
11-06-2019 09.30 | Meer lezen...
Congres Trainingsacteren 3.0 The next generation - Ede

De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (de NVvT) organiseert op dinsdag 11 juni 2019 Brandstof, hét congres voor Trainingsacteurs. Het thema is Digitaal leren en de invloed op ons vak van trainingsacteur. Op steeds meer gebieden worden digitale middelen bij het leren ingevoerd. Denk aan E-learning, Virtual Reality brillen, leren middels webcam en webinars. Wat betekenen deze innovatieve ontwikkelingen voor ons vak van Trainingsacteur? Zijn wij voorbereid op deze toekomst? Wat onderscheidt ons van de robot en waar kunnen wij leren van de technologie? Samen met dagvoorzitter Myrthe Meurders én Zora, gaan we aan de slag met deze en andere vragen. De NVvT biedt Brandstof, een dag om bij te tanken. Een dag waar je bij wilt zijn!


Leden van Develhub krijgen korting!
11-06-2019 09.00 | Meer lezen...
Meetup Learning Failures United - RotterdamOp woensdag 12 december 2018 organiseerde aNewSpring een gratis meetup voor learning professionals: de Learning Failures United. En dat gaan ze op 6 juni 2019 wéér doen. Tijdens deze bijeenkomst delen we met elkaar de grootste fouten en mislukkingen, en de waardevolle lessen die daaruit getrokken kunnen worden. Het kan bijna niet meer cliché, maar van fouten leert men. Dit weten de professionals in het vak als geen ander en daarom vieren we tijdens dit event de fouten die gemaakt zijn.
06-06-2019 17.00 | Meer lezen...
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - GroenekanCSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Deelname is gratis!
06-06-2019 13.30 | Meer lezen...
Volgende pagina