Archief events

Volgende pagina
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. 

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van Develhub (voorheen NVO2 en NSCU) krijgen 10% korting.
04-02-2020 09.30 | Meer lezen...
Gratis symposium Verbeter de zorg met LOL! (live online symposium)Op 14 november organiseert Develhub-organisatielid Study2Go/Learning Connected het eerste live online symposium. De ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de LOL-methodiek, dé oplossing om interactief te kunnen communiceren, op te leiden of te behandelen op afstand. 
 
14-11-2019 09.00 | Meer lezen...
Workshop Gamification - HilversumOntdek alle in- en outs van ons decennium aan ervaring op dit relatief nieuwe vakgebied. Tijdens deze workshop op woensdag 13 november van 9.30 - 17.30 uur wordt een applied game volledig doorgelicht per stap van het Gamification Canvas.

Leden van Develhub krijgen € 100,- korting!
13-11-2019 09.30 | Meer lezen...
Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus - BredaBen jij directeur, manager of specialist op het gebied van HR, P&O of Leren & Ontwikkelen en wil jij talentontwikkeling en zingeving van medewerkers versterken? Kom dan naar de gratis Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus op dinsdag 12 november in Breda.

Deze bijeenkomst is gratis!
12-11-2019 16.00 | Meer lezen...
Workshop Coachen en trainen met het Stermodel - UtrechtTijdens deze gratis workshop maak je kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En je ervaart hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen en trainen.
05-11-2019 13.30 | Meer lezen...
Word een GameStorm Trooper in een dag! - HilversumBen je een Agile coach of trainer en wil je gamification toevoegen aan je Skills list? Schrijf je dan nu in voor de GameStorm Trooper Training op vrijdag 1 november en wordt door de ervaren coaches van de Gamification Academy opgeleid tot GameStorm Trooper. De GameStorm methode is een gelicenseerde aanpak om in een halve dag scherp te krijgen welk concreet doel het komende kwartaal leidend is in de business van een opdrachtgever, welke obstakels worden geïdentificeerd, welk gedrag ze in stand houdt, welk gedrag ze kan overwinnen en wat dit in potentie zou kunnen opleveren.

Leden van Develhub krijgen € 100,- korting!
01-11-2019 09.30 | Meer lezen...
Kringbijeenkomst Leersafarigroep - locatie volgtWe hebben een traditie in het bij elkaar brengen van leerprofessionals om van elkaar te leren; de zogenaamde ‘Kringen’. De Leersafari is daar één van. Deze groep organiseert bijeenkomsten voor leden met een vraag en/of thema opdracht. Heb jij of heeft je organisatie een intervisievraag die wij in deze groep (in alle vertrouwen) kunnen behandelen? 

Deze bijeenkomst is bestemd voor organisatieleden = corporate academies van Develhub en deelname is gratis.
31-10-2019 00.00 | Meer lezen...
Performance Journey - Orlando VSVoor het zesde jaar op rij organiseert de 5 Moments of Need Academy dit najaar weer de ‘Performance Journey’ naar het Learning 2019 Event in Amerika. Na de succesvolle reis in november 2018, waar met ruim 50 deelnemers naast het Masie event ook een bezoek is gebracht aan o.a. Colgate, Pfizer, MetLife en Guardian in New York, is de verwachting dat ook deze keer groot aantal Nederlandse L&D professionals naar Orlando afreist. 

Leden van Develhub, NVZ en NRTO krijgen € 100,- korting!
26-10-2019 00.00 | Meer lezen...
Volgende pagina