Alisz Reflectietool

Alisz Reflectietool

Maandag 8 februari 2021 zijn we van start gegaan!

Alice in Wonderland wist eerst ook niet zo goed waar ze heen wilde en welke weg ze moest kiezen. Met de nieuwe Develhub Alisz Reflectietool gaan we voorkomen dat jij niet weet waar je heen wilt of welke weg je moet gaan bewandelen.

We zijn gestart met de 1e groep van 15 L&D Professionals. Ze heten bijna allemaal Alice of hebben een naam die op Alice lijkt. Deze 15 voorlopers gaan de 1e versie van de L&D Professional zelfreflectietool ervaren en samen met het projectteam verder verbeteren en ontwikkelen.
 

Sessies

A: Maandag (8 feb): Alles over Alisz. Wat en wie is Alisz en waar komt het vandaan. Alles over het project en de doelstellingen van het projectteam. Bekijk hieronder een impressiefilmpje van deze kickoff sessie.

L: Dinsdag 9 feb 16.00 uur: Les over de werking van de tool. Hoe is deze opgebouwd. Wat kun je er mee doen. Bekijk hieronder een impressiefilmpje van deze 2e sessie.

I: Woensdag 10 feb 16.00 uur: Individueel en interpretatie, jij kunt aan de slag met de tool. We geven uitleg en gebruikerstips. Bekijk hieronder een impressiefilmpje van deze 3e sessie.

S: Donderdag 11 feb 16.00 uur: Samen en context, wat kunnen we van elkaar leren nu je aan de slag bent met de zelfreflectietool. Waar liep je tegen aan, wat heb je nodig. Wat wil je weten. Laten we dat vooral samen doen. Bekijk hieronder een impressiefilmpje van de 4e sessie.Z: Vrijdag 12 feb 15.00 uur: Zorg voor vervolg, wat spreken we met deze kopgroep af. Hoe gaan we samen door en hoe gaan we leren en verbeteren tot de grote implementatie voor iedereen in de 1e week van april 2021. Bekijk hieronder een impressiefilmpje van de 5e en laatste sessie. 


 

Wanneer komt de Alisz Reflectietool beschikbaar

Na Pasen, 6 april 2021, komt de nieuwe Develhub Alisz Reflectietool beschikbaar voor alle leden van Develhub. Niet-leden kunnen tegen een introductieprijs ook aan de slag met de reflectietool. We plaatsen dan hier een link naar de tool.

En wil jij in april als een van de eerste L&D Professionals aan de slag met de Alisz Reflectietool? Mail dan naar info@develhub.nl, en wij zorgen dat je in groep 2 zit.
 

Op naar de toekomst, Projectteam Alisz Reflectietool