Develhub Events

20 februari 2020

Winter University workshop 1: Strategische blik op ontwikkelen & SPP (Strategische Personeelsplanning) - Groenekan

Winter University workshop 1: Strategische blik op ontwikkelen & SPP (Strategische Personeelsplanning) - GroenekanHoe kun je met SPO (Strategische Personeelsontwikkeling) aan de slag in organisaties? Hoe kunnen we meer in verbinding gaan met SPP? (en wat is SPP?) En daarmee de samenwerking met HR & management vergroten? Hoe krijgen we ontwikkelen op de strategische agenda van de organisatie? Hoe kunnen we stappen zetten om meer toekomstgericht te ontwikkelen? Op welk niveau/ waar leg je de eigenaarschap voor ontwikkelen in de organisatie? Wie in je organisatie betrek je bij het maken van een strategische ontwikkelplan?
 
In deze workshop ga je praktisch aan de slag met SPO (Strategische Personeelsontwikkeling) en SPP, hoe deze twee te verbinden of in elkaar op te laten gaan. Je ontvangt praktische handvatten, tools & strategische vragen om naar de dag van morgen stappen te zetten om ontwikkelen strategisch op de agenda te krijgen en in jouw organisatie verder uit te werken
 

Minimaal aantal deelnemers: 5

Maximaal aantal deelnemers: 15

Datum/tijdstip/zaal: donderdag 20 februari/9.30-12.30 uur/Het Atelier

 

Over de trainer

Met haar eigen organisatie Z!N in Ontwikkelen en als partner bij MOON HRM houdt Jeannot van Mierlo zich bezig met toekomstbestendig ontwikkelen van mens en organisatie in de rol van procesbegeleider, coach en sparringspartner. In SPP trajecten die zij bij MOON begeleidt, concludeert zij dat er vaak een belangrijke ontwikkelopgave als opdracht ligt voor organisaties om de doelstellingen van de organisatie te realiseren. Een mooie uitdaging en kans om ontwikkelen strategisch op de agenda te positioneren en ermee aan de slag te gaan.


 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan
 

Aanmelden & Kosten

Deelname is gratis voor leden en niet-leden.
Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Je kunt dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.
 

Deze workshop is VOL geboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.