Summer University Workshop 19: Wanneer kies je vanuit didactisch oogpunt voor een online, offline of blended trainingsontwerp? - ONLINE

Op deze vraag geven we antwoord tijdens deze workshop. Na deze sessie heb je een aantal referentiepunten op basis waarvan jij als L&D professional vanaf maandag 13 september nog beter een trainingsontwerp kan beoordelen en met meer vertrouwen met jouw externe of interne trainingspartner erover in gesprek kan.  

Per 19 juli 2021 geldt weer het advies om thuis te werken tenzij het echt niet anders kan. Wat betekent dat voor jou als L&D professional als je voor jouw collega’s trainingen/trajecten organiseert in de markt en deze moet beoordelen? Waar let je dan op? En is de keuze automatisch, we gaan volledig online trainen of toch face to face “want we zijn een beetje klaar met online” of kies je voor een mix, dus een blended ontwerp? En wat als het advies verandert en collega’s weer op locatie mogen werken? Of dat de werkgever bepaalt dat er maximaal 25 of 50% van de collega’s op de werkplek mogen zijn? #blijvenschakelen dus! 

Dit zijn de “externe” kaders die gesteld worden. Maar hoe beoordeel je vanuit de beoogde leerdoelstelling een aangeleverd design voor een training/traject? Kan dat deel van die training wel online of moet die juist offline? Of is een mix mogelijk of juist wenselijk? 

Tijdens deze sessie faciliteren wij het gesprek, brengen wij onze praktijkervaringen en kennis in van de afgelopen 10 jaar als expert op het gebied van online en blended leren en deel je met elkaar opgedane ervaringen.

 

Datum & tijdstip

Vrijdag 10 september 2021 van 9.00 - 10.00 uur.
Deze workshop is online te volgen en de deelname link ontvang je ongeveer 1 week van tevoren van de workshopgever. 


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 4.
Het maximum aantal deelnemers is 16.
 

Over de facilitator

Jader Franklim Pinto is Partner bij atsync: dé expert op het gebied van online en blended leren. Jader was tot eind 2020 Managing Director van KIT Intercultural Professional, de trainings- en ontwikkelingstak van het KIT Royal Tropical Institute. Na het afstuderen aan de The International Hospitality Businessschool The Hague heeft hij gewerkt als leidinggevende, business consultant, business development/managing director en L&D professional bij organisaties zoals KPMG, de Walt Disney Company (Orlando en Parijs), CenterParcs, de Baak en uiteindelijk KIT Intercultural Professionals. Leren is een rode draad geweest in zijn gehele carrière en hij heeft zowel aan de inkoop-, als de verkoop- en advieskant van leeractiviteiten gestaan.  
 

Aanmelden = gratis

  • Deelname is gratis voor leden en niet-leden.
  • Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.


Workshops 18 en 19 zitten wegens grote belangstelling VOL. Meld je in ieder geval toch aan via jader@atsync.nl. Mocht er iemand afvallen dan word je benaderd door de facilitator voor 1 van de 2 workshops (10 september 9.00-10.00 uur of 13.00-14.00 uur). Vanwege de grote interesse organiseert atsync na de Develhub Summer University spoedig een derde workshop. 


Volgend agendabericht

Meer