Start je dag met Bob Mosher en Donald Clark - omgeving Utrecht

Op donderdagochtend 16 november a.s. starten de we de dag met Bob Mosher en Donald Clark. De afgelopen jaren heb je ongetwijfeld veel L&D events bezocht. Wat heb je ervan geleerd, wat is je bijgebleven en wat heb je toegepast in de praktijk?

Tijdens een heerlijk ontbijt bij de vuurkorf, gaan we in Collegetour-setting met elkaar in gesprek over onze learnings van het afgelopen jaar. Een interessante start van de dag waar je ook hier ongetwijfeld weer veel zult leren. Ben jij er bij?

Bob Mosher is Chief Learning Evangelist bij APPLY Synergies in Amerika. Hij ontwikkelde de 5 Moments of Need® methodologie. Een praktisch model voor het realiseren van een hogere performance.

De Schotse EdTech ondernemer Donald Clark heeft 30 jaar ervaring in online leeromgevingen. Als CEO van Wildfire Learning maakt hij gebruik van artificiële intelligentie (AI) om snel online leerinhouden te leveren.

Dit evenement is een samenwerking van Xprtise en Develhub. Ben je lid van Develhub? Dan krijg je € 50,- korting op het ticket.

Binnenkort maken we meer details bekend. Wil je zeker zijn van een plek? Boek dan alvast een ticket. Locatie is omgeving Utrecht. Een combinatieticket met het event van 14 november: Werkplekleren en Artificial Intelligence; hoe ga je te werk? is mogelijk!

Datum

Donderdag 16 november 2023 8.00 - 12.00 uur

Locatie

Omgeving Utrecht. De exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Korting voor leden

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 149,--. Leden van Develhub krijgen € 50,- korting.

Aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.


Volgend agendabericht

Meer