Develhub Jaarcongres 2024 - Amersfoort

Het Develhub Jaarcongres 2024 vindt plaats op donderdag 16 mei 2024 in de Rijtuigenloods te Amersfoort.Het belooft weer een mooi evenement te worden met als thema Impact. We zijn rustig aan bezig met de invulling van het programma, waarin zeker weer een aantal interessante keynotes zitten (de 1e gesprekken zijn al gaande) en natuurlijk diverse workshops. En op het netwerkplein ontmoet je onze partners, vertegenwoordigers van onze HUB's én is er volop gelegenheid om elkaar te leren kennen. Kortom, een dag in het teken van Dream, Discover, Develop....leren en genieten!
 
Programma
We zijn volop bezig met de invulling van het programma en met de keynotes. Zodra we dat concreter hebben, plaatsen we alle informatie op deze pagina en informeren we iedereen die al een ticket heeft aangeschaft.
 
Dream Ticket voor leden
Als lid van Develhub kun je vanaf nu een Dream Ticket aanschaffen voor het speciale tarief van € 150,-. Dit tarief is geldig t/m vrijdag 15 maart 2024 en alleen beschikbaar voor Develhub-leden.

Bestel hier je Dream Ticket


De tickets voor leden worden vanaf 16 maart € 175,-. Vanaf 1 april 2024 stellen we ook tickets voor niet-leden beschikbaar voor een tarief van € 299,-.
 
Early Bird ticket voor leden
Als lid van Develhub-lid heb je nu al exclusief de gelegenheid om een ticket aan te schaffen. Voor de 1e 75 leden die zich aanmelden, hebben we een speciaal early bird tarief van € 125,-. Dit tarief was geldig t/m 31-12-2023 en alleen beschikbaar voor Develhub-leden.
 
Het Early Bird ticket was beschikbaar t/m 31 december 2023
 
Locatie
De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
 
Wij kijken er enorm naar uit om jou (weer) op het Develhub Jaarcongres te mogen verwelkomen. Tot 16 mei 2024 in Amersfoort!

Volgend agendabericht

Meer