DDD Workshop 8: Versterk leren met animaties (eenvoudig gemaakt met Vyond) (live)

Je kunt onderwerpen heel uitgebreid gaan uitleggen, maar soms is het veel eenvoudiger om er een filmpje over te laten zien. De informatie wordt sneller en beter begrepen maar blijft ook langer in het brein opgeslagen. Door gebruik van video worden meerdere zintuigen geprikkeld en door de bewegende beelden blijft de lerende actief betrokken bij de gebeurtenissen.

Het produceren van goede video’s kan een tijd en geld slurpend onderdeel van je leerinterventie vormen vanwege alle tijd, spullen, locaties en mensen die je erbij nodig hebt. Met een animatie kun je echter hetzelfde leereffect (90% van de informatie onthouden!) bereiken tegen een fractie van de kosten.

Helemaal met een online animatietool zoals Vyond. Aan het eind van deze sessie weet je meer over de toegevoegde waarde van animaties in online leeroplossingen en hoe je die eenvoudig maakt met Vyond.

Datum-tijdstip-locatie

Donderdag 29 september 2022 van 13.30 - 14.30 uur in het Lokaal.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 8.
Het maximum aantal deelnemers is 15.
 

Over de trainers

Richard Fransen is een ervaren e-learningexpert, ontwikkelaar en trainer in auteurstools, zoals Vyond en Articulate. Hij kent als geen ander de waarde van goed interactief online leermateriaal.  Als consultant en trainer bij The Courseware Company helpt hij klanten het gebruik van leertechnologie te optimaliseren.

Edward Maitimo is expert op het gebied van leren en ons brein. Het kiezen van de juiste leerinterventie om een optimaal effect te bereiken is dan ook zijn kracht. Als manager projecten en innovatie houdt hij zich dagelijks bezig met de meest moderne leertechnologie en de inzetbaarheid hiervan bij de klanten van The Courseware Company.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer