DDD Workshop 16: Leren automatiseren met behulp van data (live)

Door het tekort aan medewerkers staan vandaag de dag organisaties voor twee uitdagingen:

  • De organisatie zo inrichten dat huidige medewerkers effectief worden ingezet om de kloof tussen medewerkers en de hoeveelheid werk te kleinen.
  • De behoefte van medewerkers om te groeien en te ontwikkelen beantwoorden om ze te kunnen behouden en de toekomst van de organisatie veilig te kunnen stellen.

Maar hoe beantwoord je deze twee vragen tegelijk? Hoe behoud je medewerkers én richt je de organisatie zo in dat de kloof tussen het aantal medewerkers en de hoeveelheid werk verkleind wordt? Automatisering is het antwoord. En specifiek binnen het leren.

Tijdens de workshop nemen Max Mertens en Aksel de Leeuw je mee in het concept data gedreven leren. Want, zonder data kun je niet automatiseren.

Na deze workshop:

  • Begrijp jij het concept data gedreven leren.
  • Weet jij met welke leerinstrumenten jij het leren kunt automatiseren.
  • Heb je kennis gemaakt met de Learning Suite.

Datum-tijdstip-locatie

Vrijdag 30 september 2022 van 9.00 - 10.00 uur in de Tuinkamer.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 5.
Het maximum aantal deelnemers is 10.
 

Over de trainers

Max Mertens is een data enthousiasteling, organisatiepsycholoog, onderwijswetenschapper i.o. en is werkzaam als Consultant en Data Scientist bij Next Learning Valley. In deze functie adviseert en ondersteunt Max organisaties bij de implementatie en optimalisatie van leerprocessen met moderne leer- en analysetechnologieën.

Hij is onder andere betrokken bij het creëren en inrichten van leer-ecosystemen, het vernieuwen van onderwijs-, leer- en ontwikkeloplossingen als het ontwikkelen van datastrategieën rondom skills-based learning om zo zicht te creëren op waar onze medewerkers nu staan, wat morgen nodig is, maar ook vooral hoe we dit gat kunnen dichten.

Maak kennis met Max via https://www.linkedin.com/in/max-mertens-123573b7.

Aksel de Leeuw is technisch onderwijskundige in opleiding aan de Universiteit Twente. Hij is werkzaam als consultant in Learning Analytics bij Next Learning Valley B.V. In deze functie adviseert en begeleidt Aksel organisaties bij de implementatie en optimalisatie van het leerproces met moderne leer- en analysetechnologieën.

Hij is onder andere betrokken bij het creëren, inrichten en automatiseren van onderwijs-, leer- en ontwikkeloplossingen met behulp van datastrategieën.

Maak kennis met Aksel via https://www.linkedin.com/in/aksel-de-leeuw-4b9186124/.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer