DDD Workshop 15: Binden & Boeien|Sturen op werkgeluk (live)

Van de krapte op de arbeidsmarkt tot de toenemende vergrijzing: het binden en boeien van medewerkers is dé uitdaging voor vele werkgevers. Net daarom is het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor vaste en nieuwe medewerkers. ‘One size fits all’ is geen oplossing; iedere medewerker heeft eigen voorkeuren en wensen. Gelukkig zijn er voor werkgevers verschillende opties voorhanden om medewerkers aan te trekken en aan de organisatie te binden.

Meer specifiek zijn er vier dimensies waar jij als werkgever of leidinggevende op kan inzetten. Zorgen dat mensen tevreden zijn over hun baan is iets heel anders dan effectief plezier tijdens het werk. En werken aan engagement is niet hetzelfde als zorgen dat medewerkers hun baan ook als zinvol ervaren.

Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met deze 4 dimensies en geven we concrete tips over hoe jij jouw medewerkers kan binden en boeien op een competitieve arbeidsmarkt.

Datum-tijdstip-locatie

Vrijdag 30 september 2022 van 9.00 - 10.30 uur in het Atelier.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 5.
Het maximum aantal deelnemers is 15.
 

Over de trainer

Katelijn Nijmans is director van HowsWork. Als neuropsycholoog en bedrijfsexpert begeleidt zij al meer dan 15 jaar organisaties in de zoektocht naar werkbaar werk. Daarnaast is zij inhoudelijk coördinator van de post-graduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’ aan PXL hogeschool, internationaal keynote speaker en redacteur bij het Nederlandse Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO). Zij is co-auteur van de boeken ‘De Breinbalans‘ en ‘In het echt ben ik veel leuker‘.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer