DDD Workshop 14: De wereld van L&D - de reis van leren naar presteren (live)

Aan de hand van een echte landkaart “De wereld van learning & development – van leren naar presteren” op een vloermat van 2 bij 3 meter, leer je meer over de reis die iedere L&D’er op dit moment aflegt. Van old-school L&D waar het vooral over trainen gaat, naar de echte organisatieontwikkeling die leidt tot verhoogde prestatie van de organisatie. De uitdagingen die je tegenkomt om echt prestatiegedreven te werken én wat je nodig hebt om die te overkomen. Tevens laat de kaart je zien welke skills jij als L&D-professional moet bezitten om de uitdagende reis van leren naar presteren aan te gaan.

Datum-tijdstip-locatie

Vrijdag 30 september 2022 van 9.00 - 10.30 uur in het Lokaal.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 6.
Het maximum aantal deelnemers is 15.
 

Over de trainer

Soms rol je per toeval een vakgebied in dat je hart steelt en waar je jouw passie en creativiteit in kwijt kunt. Zo was dat voor mij toen ik de wereld van Learning & development in stapte! Als aanvulling heb ik de opleidingen cultuurverandering & ludodidactiek gedaan waardoor ik een waardevolle toolbox heb om organisaties en medewerkers te ontwikkelen.

Met mijn ervaring als L&D projectmanager help ik organisaties met hun culture - & people development vraagstukken. Vernieuwde strategische doelen of veranderopgaven liggen hier vaak aan ten grondslag. Juist als L&D professional kun je mede accelerator zijn van deze organisatievraagstukken.

let's shake things up and look for creative ways to develop both the company and it's employees. creative waves of impact. Are you in?

Evitha Scharloo evitha@weefsdevelopment.nl.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer