DDD Workshop 13: Is Hybride de toekomst? (online)

De wereld van L&D is in een versnelling terecht gekomen: live online sessies, opnames, fysieke bijeenkomsten, blended, hybride. Meer dan ooit kun je de vorm kiezen die het best bij het doel en de doelgroep past. Maar hoe doe je dat? Wanneer adviseer je vanuit L&D voor een live online sessie en wanneer voor een fysiek sessie? En is Hybride altijd de ultieme oplossing? In deze sessie bespreken we hoe we het L&D-beleid met de verschillende leeroplossingen vorm kunnen geven komende jaren. Waar moet je starten als je Hybride beleid wilt gaan opzetten, bijvoorbeeld? We gaan het gesprek aan, onderbouwd met voorbeelden en praktijkervaringen. Deze sessie gaat niet over praktische tips om hybride trainingen te begeleiden, maar wel over als adviseur onderbouwd een L&D beleid voor de toekomst kunnen neerzetten.

Datum & tijdstip

Vrijdag 30 september 2022 van 9.00 - 10.00 uur.
Deze workshop is online te volgen en de deelname gegevens ontvang je t.z.t. van de workshopgever zelf. Mis je de gegevens, dan kun je Laura van den Ouden bereiken via info@experttrainers.nl.

Er wordt geen opname gemaakt. De deelnemers ontvangen na afloop wel de slides.


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 8.
Het maximum aantal deelnemers is 20.
 

Over de trainer

Laura van den Ouden is trainer en eigenaar van trainingsbureau Expert Trainers. Zij geeft trainingen aan (vakinhoudelijke) experts die beter willen worden in didactiek. Laura is verkozen tot NOBTRA Trainer van het Jaar 2019-2020 en heeft 6 boeken geschreven, haar meest recente boek is Ebook Hybride sessies (juni 2022). Ze is regelmatig gastspreker op (buitenlandse) congressen en in 2021 tot 1 van de 20 opinieleiders uitgeroepen door TVOO om te volgen de komende 10 jaar in het vak van leren en ontwikkelen. In 2020 heeft Laura veel vakgenoten geholpen met de stap maken naar online trainen, waarvoor Expert Trainers beloond is met de Publieks Award 2020, uitgereikt door Develhub. Laura is sinds 1 mei 2021 op wereldreis met haar man en zal vanaf hun catamaran in Zuid-Europa de online sessie begeleiden.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer