DDD Workshop 12: De nieuwste leiderschapsinzichten vanuit Harvard (online)

Jeanne volgde afgelopen half jaar op de Harvard Business School de Executive Course Leadership. Ze kreeg daar ongelofelijke nieuwe inzichten gebaseerd op de meest actuele wetenschappelijke kennis. Juist in een tijd van The Great Resignation, een hoog verzuim en onrust in de wereld is een nieuw soort leiders essentieel. Jeanne en Jan-Peter delen de drie belangrijkste inzichten, die je voor jezelf, of voor in je organisatie of bij je klanten kunt gebruiken.

Datum & tijdstip

Vrijdag 30 september 2022 van 9.00 - 10.00 uur.
Deze workshop is online te volgen en de deelname gegevens ontvang je t.z.t. van de workshopgevers zelf. Mis je de gegevens, dan kun je Jan-Peter Hoogstrate bereiken via jan-peter@brainbakery.com.


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10.
Het maximum aantal deelnemers is onbeperkt.
 

Over de trainers

Jeanne Bakker en Jan-Peter Hoogstrate zijn bekend van de populaire L&D podcast No More Boring Learning en het gelijknamige boek. Samen met hun team ondersteunen ze organisaties, trainers en L&D-ers om leren impactvol, relevant en vooral niet saai te maken. Ze wisselen opleidingskundige principes af met wetenschappelijke inzichten en brengen alles met de voor hen zo kenmerkende energie en enthousiasme. Jeanne Bakker is Psycholoog, opleidingskundige en auteur van 4 managementboeken en oprichter van Brain Bakery. Jan-Peter is senior Trainer, docent en schreef het managementboek No more boring learning.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer