DDD Workshop 10: Real Power - van macht naar kracht. Een verfrissende kijk op persoonlijk leiderschap (live)

Je komt in je leven meerdere malen op een punt waarop je voelt dat je een stap wilt zetten, maar dat de richting nog onduidelijk is. Aan iets nieuws beginnen? Een zijstap maken? Doorpakken om hoger te komen? Of wil je de ratrace achter je laten? Het zijn stevige keuzemomenten die vragen om een heldere visie op je eigen persoonlijke groei.

Het Real Power model van Hagberg geeft aan de hand van zes fasen inzicht in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Die ontwikkeling voltrekt zich vanuit Macht (External Power) naar Kracht (Internal Power). In de workshop bieden we je een krachtige structuur voor jouw persoonlijke groei waar je lang profijt van gaat hebben. Je onderzoekt je belangrijkste vraagstuk en weet na afloop beter wat je (nog) te doen hebt.

Datum-tijdstip-locatie

Donderdag 29 september 2022 van 13.30 - 15.00 uur in de Tuinkamer.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 8.
Het maximum aantal deelnemers is 10.
 

Over de trainers

Je workshopbegeleiders zijn Annette van Engelen en Antoinette Middeldorp. Samen staan ze voor tientallen jaren ervaring als coach en facilitator, lidmaatschap van het internationale Real Power Network en vooral voor plezier in ontwikkeling!
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer