Bijeenkomst HUB Opleidingsprofessionals Zuid-Holland - Leiderdorp

Op 29 november vindt er weer een bijeenkomst plaats van de HUB Opleidingsprofessionals Zuid-Holland. 
 
Thema
Binnen organisaties wordt steeds vaker een beroep gedaan op medewerkers om zich continue te blijven ontwikkelen en hierin eigen regie te nemen. Een mooie manier om hier concrete invulling aan te geven, is het werken met leerlijnen in de vorm van een menukaart. In deze menukaart worden diverse leeractiviteiten opgenomen die zijn toegespitst op een specifieke functie, rol of vakgebied binnen de organisatie. Door te werken met bouwstenen is er veel ruimte voor maatwerk en kan een medewerker in de continue dialoog met de leidinggevende haar/zijn eigen leermenu samenstellen.
 
Tijdens deze interactieve sessie nemen HUB’ers Annette Kimmel, Alex van Gool en Machteld Brokerhof je mee in de methodiek die Machteld heeft ontwikkeld en inmiddels heeft toegepast in meerdere organisaties. Om het doorleven van deze methodiek zo dicht mogelijk bij onszelf te houden, gaan we aan de slag met het maken van een aanzet voor een leerlijn t.b.v. adviseurs leren & ontwikkelen. Hiervoor gebruiken we als vertrekpunt het Talent Development Capability Model van ATD. Dit is gelijk een mooi vervolg op de eerdere sessie die we over dit model met Jeanne Bakker van Brain Bakery hebben gehad. We maken nu de vertaalslag naar wat dit model betekent voor onze eigen ontwikkeling.
 
Datum
Dinsdag 29 november 2022 van 14.00 - 17.00 uur.
 
Locatie
Envire
Vlasbaan 6
2352 AH Leiderdorp
 
Programma
14.00 -14.05 uur Koffie & ontvangst 
14.05 -14.30 uur Kennismaken met aanwezigen 
14.30 -16.30 uur Workshop De kracht van het werken met leerlijnen 
16.30 -17.00 uur Bespreken voortgang HUB Zuid-Holland + uitwisselen van info/vragen aan elkaar
 
Let op
Er is een beperkt aantal plaatsen. Wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang en stuur een mail naar co√∂rdinator Helma van den Berg via helma@lets-learn.nl.
 

Volgend agendabericht

Meer