5 Momens of Need Designer Course - Den Bosch/online

De diverser en schaarser wordende arbeidsmarkt in combinatie met een wereld waarin veel verandert en waarin nieuwe kennis zich steeds sneller ontwikkelt, dwingt organisaties anders te kijken naar opleiden.Termen als 70:20:10, werkplekleren, Performance Support en digital coach worden binnen de L&D-afdelingen van Nederlandse bedrijven en organisaties steeds vaker gebruikt. De uitdaging voor L&D-professionals zit ‘m in het “hoe”; wat is de juiste methodologie om daadwerkelijk op een succesvolle wijze werkplekleer oplossingen te ontwikkelen, die het gehele 70-20-10 spectrum afdekken?
 
Wat ga je leren?
In deze opleiding leren we je een ontwerp te maken voor een werkplekleeroplossing op een manier waarbij het leren in het werkproces gefaciliteerd wordt. Door de inzet van de 5 Moments of Need methodologie richt je opleiden zo in dat leren geen op zichzelf staand moment maar een continue reis wordt. Leren en werken worden één.

De 5 Moments of Need Academy biedt deze opleiding aan in samenwerking met de ontwikkelaars van de 5 Moments of Need® methodologie, Bob Mosher en Conrad Gottfredson.
 
Start- en einddatum
19 september 2023 – 23 januari 2024.
 
Locatie
Deels op onze locatie; 5 Moments of Need Academy, Parallelweg 27, 5223 AL ’s-Hertogenbosch en deels virtueel via Microsoft Teams.
 
Investering
€ 2750,-.
 
Meer informatie
Ga voor meer informatie en de brochure van de opleiding naar onze website of neem contact met ons op via info@5momentsofneed.nl.
 

Volgend agendabericht

Meer