Strategy Summit HR Transformatie Zorg - Rotterdam

13 maart 2019

Thema's: Change Management
Strategy Summit HR Transformatie Zorg - RotterdamDé Strategy Summit is vóór & dóór bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR en gaat over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure.
 

THEMA: Cracking the code – (Digitale) transformatie realiseren vanuit Mens, Cultuur en Leiderschap

Over de gehele linie hebben zorgorganisaties te maken met een fluctuerende vraag naar zorg, grote personeelstekorten en veranderingen op de arbeidsmarkt. “Werk anders organiseren in de zorg is niet langer een nice to have maar absolute must”, aldus Minister de Jonge.
 

Hoe ziet jouw deel van de puzzel eruit?

  • Hoe omarmen we fundamentele vernieuwing waarbij technologie de driver is?
  • Wat vraagt dit vanuit veranderkundig perspectief als we kijken naar mens, cultuur en leiderschap?
  • Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Wat vraagt dit op bestuursniveau?
  • Waar benutten we de verschillende rollen (bestuur, toezicht, HR, medewerker, client) in deze transformatie?
 
We bespreken de bestuurlijke vraagstukken en gaan met elkaar in gesprek en in verbinding om samen koers te bepalen.
 
Met inspirerende visies van Jelle Boonstra, Prof. dr. Rick van Baaren en Dr. Matthijs van Leeuwen, Pier Eringa, Carina Hilders en cabaratier Ernst van der Pasch.
 
Kom ook naar deze exclusieve Summit en laat je voeden met kennis, contacten en energie om in de praktijk merkbaar beter te worden en te blijven!
 

Kosten & Aanmelden

NVO2-leden profiteren van € 100,- korting en betalen slechts € 495,- i.p.v. € 595,- excl. BTW. Je kunt je voor dat speciale tarief aanmelden met kortingscode KRTNVO2100. Ga naar de aanmeldpagina en klik helemaal onderaan onder 'Kosten' de 3e bullet 'Ik heb een code' aan. In het venster dat verschijnt kun je bovengenoemde code invullen.

TIP: Ben je nog geen lid, kijk dan eens naar onze lidmaatschappen. Als lid krijg je niet alleen forse korting op deze Summit, maar voor nog veel meer evenementen, congressen en workshops. Bovendien kun je voor speciale tarieven deelnemen aan de internationale congressen zoals Learning Technologies, ATD en Elliott Masie's Learning!


Informatie

Kijk hier voor meer informatie over het programma, de sprekers en de locatie.