Learning Technologies 2020 - Londen

12 februari 2020

Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact
Learning Technologies 2020 - LondenOp woensdag 12 en donderdag 13 februari 2020 vindt in Londen de Learning Technologies conferentie en vakbeurs plaats. En voor de 8e keer reizen we af naar Londen met een delegatie onder de vlag van Develhub en Belgische 'zuster-vereniging' VOV lerend netwerk. Ger Driesen (aNewSpring) zal opnieuw de delegatie leiden, samen met Margot Delleman (VOV lerend netwerk) en John May (bestuurslid Develhub). Sluit je je aan bij de delegatie, dan profiteer je natuurlijk van een gereduceerd tarief. Maar meegaan met de delegatie is vooral waardevol, omdat je de conferentie beleeft door de inspiratie van en uitwisseling met vakgenoten uit de lage landen.


Conferentie

De tweedaagse conferentie brengt L&D professionals vanuit de hele wereld bij elkaar. Ieder jaar groeit het aantal deelnemers en de populariteit van deze conferentie waardoor ook het aanbod ieder jaar ruimer is. In vijf tracks verzorgen zo’n 60 sprekers diverse sessies. Naast een flinke vertegenwoordiging van UK sprekers zijn er dit jaar ook weer internationale sprekers vooral vanuit de USA.  Grote namen in 2020 zijn: Patty Shank, Connie Malamed, Julie Dirksen, Mellisa Miloway en David Kelly. De keynote op dag 1 gaat over personaliseren, big data en AI door Timandra Harkness. De conferentie is overzichtelijk qua omvang zodat de sprekers makkelijk toegankelijk zijn en altijd open staan voor een persoonlijk gesprek.
 

Gratis Vakbeurs

Lukt het niet om budget vrij te maken voor de conferentie? Dan is er nog een mooi alternatief. Tegelijkertijd met de conferentie vindt op dezelfde locatie een vakbeurs plaats met (internationale) aanbieders van diverse diensten op het gebied van learning & development. Ook zullen tijdens de beurs zo’n 150 gratis seminars te volgen zijn. Beursbezoekers zijn ook welkom bij de delegatie.
 

Programma

Klik hier voor meer informatie over het programma en de sprekers. 
 

Korting

Alle delegatieleden krijgen 20% korting op de officiële conferentieprijs van £ 1.295,-- zodat deelname £ 1.036,-- (exclusief VAT/BTW) kost. De conferentie prijs betreft de toegang tot de conferentie (inclusief twee dagen lunch en drankjes aan het einde van de middag). Reis en verblijf is niet inbegrepen en dien je zelf te regelen.
 

Waarom meegaan als delegatielid?

De korting is leuk, onderdeel van een delegatie zijn en samen leren en elkaar inspireren is nog leuker. Dat kan door verschillende activiteiten. Op de avond voor de conferentie kun je traditiegetrouw aansluiten om samen te eten bij ‘de Italiaan’. Tijdens het congres is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en met andere delegatie leden, samen te eten, afspraken te maken wie welke sessie volgt als het moeilijk kiezen is en natuurlijk om uit te wisselen hoe de conferentie thema’s toe te passen zijn in de eigen Belgische/Nederlandse situatie - uiteraard is niets daarvan verplicht. De vakbeurs (zie hieronder) is voor conferentie deelnemers ook gratis toegankelijk in hetzelfde gebouw. De locatie is het Excel conferentiecentrum in oost Londen.
 

Informatie & Aanmelden                                                                 

Wil je meer informatie of je aanmelden als deelnemer? Neem contact op met Ger Driesen, tel +31(6)15667217 of ger@anewspring.nl.