HRD Summer University: workshop 1 Hoogsensitief Leiderschap - Groenekan

29 augustus 2019

Thema's: Change Management, Performance Improvement
HRD Summer University: workshop 1 Hoogsensitief Leiderschap - Groenekan20% van de bevolking is hoogsensitief. Het kan niet anders dat jij hoogsensitief bent óf dat je in je werk te maken hebt met hoogsensitieve personen. Hoogsensitief leiderschap is het aankijken van deze eigenschap, het begrijpen, er rekening me houden én het bewust inzetten om tot grootse resultaten te komen. Pas als je jezelf écht kent inclusief je hoogsensitiviteit kan je er zijn voor anderen.
 

Over de trainer

Esther Kaastra is oprichter van HSP & WERK. Het loopbaan- en ontwikkelingsbureau voor slimme hoogsensitieve leiders, professionals en ondernemers. Het is haar missie om alle hoogsensitieve high-potentials vanuit hun missie en door het inzetten van leiderschap hun volledige potentieel te laten benutten.
 

Voor wie

Deze workshop is voor hoogsensitieve professionals of voor professionals die werken met hoogsensitieve personen. 


Je leert

  • Wat hoogsensitiviteit is, onderbouwd vanuit wetenschappelijk onderzoek. Het is veel meer dan gevoelig zijn voor prikkels.
  • Hoe het hoogsensitieve brein werkt.
  • Waar hoogsensitieve professionals tegenaan lopen in hun werk.
  • Wat er nodig is om je potentieel te benutten als hoogsensitieve professional.
  • Wat de verschillen zijn tussen hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, autisme en adhd.

Er is veel ruimte om vragen te stellen. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met enkele oefeningen en methodieken die je kan inzetten voor jezelf als hsp of voor hsp’s in jouw werksetting. Ik kan niet wachten om je er meer over te leren! PS. Het is dus niet van belang om hoogsensitief te zijn als je deelneemt aan deze workshop.​
 

Minimaal aantal deelnemers: 2

Maximaal aantal deelnemers: 20

Datum/tijdstip/zaal: donderdag 29 augustus/9.30-11.00 uur/Tuinkamer

 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aanmelden & Kosten

Deelname voor Develhub leden is kosteloos.
Niet-leden betalen € 29,-.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan voor het HRD Explorer lidmaatschap. De kosten van dit lidmaatschap zijn € 99,00 voor de periode 1-9-2019 t/m 31-12-2020.

Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Ben je lid, dan kun je dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden