Gratis webinar Het slim organiseren van L&D binnen organisaties - online

12 december 2019

Thema's: Change Management
Gratis webinar Het slim organiseren van L&D binnen organisaties - onlineIn deze online masterclass op donderdag 12 december van 20.00 - 21.00 uur neemt trainer en ervaren L&D manager Guus van Deelen je mee langs de verschillende organisatievormen van Learning & Development binnen organisaties. Welke vorm is het meest passend en welke voor- en nadelen kleven er aan iedere aanpak?In een ideale situatie kies je bewust voor een aanpak en werkwijze die aansluit bij het type organisatie en het volwassenheidsniveau. De realiteit leert dat veel L&D afdelingen organisch zijn gegroeid, zonder goed doordachte onderliggende bouwtekening.

In dit webinar krijg je meer inzicht in de mogelijke organisatievormen waardoor je bewuster kunt kiezen in de positionering.
 

Datum & tijdstip

Donderdag 12 december 2019
20.00 - 21.00 uur

Het webinar is gratis te volgen door leden en niet-leden. Er is plek voor 75 deelnemers, dus wees er snel bij!

Kun je er niet bij zijn? Geen nood, meld je gewoon aan en je ontvangt op korte termijn een opname van het webinar in je mailbox!

 

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden. Je ontvangst een bevestiging van je aanmelding in je mailbox. Te zijner tijd sturen we je nog een mail met instructies voor deelname aan de virtual classroom.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Dat kun je bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden