Driedaagse praktijktraining Van dialoog over samenwerken naar samen werken - Lunteren

22 mei 2019

Thema's: Change Management, Performance Improvement
Driedaagse praktijktraining Van dialoog over samenwerken naar samen werken - LunterenDialoog is belangrijk, maar niet genoeg. Veel zaken krijgen pas betekenis als je er samen mee aan de slag gaat. Hoe betrek je medewerkers bij concrete acties richting een haalbaar en gewenst doel? Liefst met een grote groep belanghebbenden en over de grenzen van afdelingen, functies en organisaties heen? Met een aanpak zoals Large Scale Interventions (LSI). 

De 3-daagse praktijktraining participatie en betrokkenheid organiseren met LSI start op woensdagavond 22 mei om 17.30 uur. Deze 20e editie vindt plaats in hotel De Werelt in Lunteren en wordt verzorgd door dr. Tonnie van der Zouwen MCM en dr. Eva van der Fluit CMC. 

Je leert 'koken' met de principes van LSI en maakt kennis met enkele beproefde recepten voor het interactief en productief werken met (grote) groepen belanghebbenden. Alle onderdelen van de training zijn gericht op de vraag 'Wat kan ik met LSI in mijn praktijk?' 
 

Data

Woensdag 22 mei     17.30 - 22.00 uur (inclusief diner)
Donderdag 23 mei      9.00 - 20.00 uur (inclusief diner)
Vrijdag 24 mei             9.00 - 17.00 uur 
 

Programma

Download hier het volledige programma met meer informatie over de opzet van de training, de trainers, de modules, certificering etc..


Kosten

Niet-leden betalen € 1.990,- ex btw.
Leden van Develhub krijgen € 210,- korting en betalen slechts € 1.780,- ex btw.
 

Locatie

Congrescentrum De Werelt
Westhofflaan 2
6741 KH Lunteren (routebeschrijving)
 

Informatie

Klik hier voor meer informatie en aanmelden (zie het inschrijfformulier onderaan).