Develhub Jaarcongres 2019 - locatie volgt

19 november 2019

Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact
Develhub Jaarcongres 2019 - locatie volgtVorig jaar hadden wij een droom. De droom om in 2019 een nieuw netwerk te zijn en een geweldig jaarcongres neer te zetten voor onze leden (en niet-leden).

We kunnen nu met trots aankondigen dat deze droom is uitgekomen. We zijn heel blij met de nieuwe naam Develhub én extra blij dat wij vandaag, 20 augustus 2019, een tipje van de sluier over het Develhub Jaarcongres kunnen oplichten. 

We zijn volop bezig met de voorbereiding en invulling van het congres. Het belooft in alle opzichten een mooie (leer)dag te worden. Binnenkort volgt hier meer informatie over het programma, sprekers en andere zaken.
 

WAT KUNNEN WE WEL VERTELLEN

Wanneer:           Dinsdag 19 november van 09.00 – 17.00 uur.
Waar:                 Blijft nog even geheim, maar het is magisch!
Keynote:            Duncan Wardle, voormalig Director Innovation Disney USA (klik hier voor een interview met deze grote inspirator).
 

Kosten        

Individuele Develhub-leden betalen € 69,-. Voor organisatieleden stellen we 2 gratis kaarten per organisatie beschikbaar. Elke volgende (3e etc.) werknemer betaalt het reguliere ledentarief a € 69,-.

(Vanaf medio september krijgen ook niet-leden de mogelijkheid om een ticket à € 399,- te kopen voor het Jaarcongres).

Wij hebben er ontzettend veel zin in om het Develhub Jaarcongres met onze leden en andere bezoekers tot een succes en een waardevolle herinnering te maken!