Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant - Breda

19 juni 2019

Thema's: Change Management
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant - BredaNa een succesvolle 1e bijeenkomst organiseert HRD Netwerkgroep Brabant nog vóór de zomer de 2e bijeenkomst en wel op woensdag 19 juni. Met als thema ‘Hoe ga ik om met weerstand van deelnemers op leren en ontwikkelen'. Word jij ook regelmatig geconfronteerd met weerstand bij deelnemers als het gaat over hun ontwikkeling? Bijvoorbeeld bij een doelgroep op leeftijd, bij de introductie van nieuwe werkwijzen en nieuwe systemen, of bij de introductie van LEAN of AGILE? 

Het goed omgaan met deze weerstand kan het verschil maken! We nemen je graag mee in een interactieve sessie over omgaan met weerstand: Waar komt weerstand bij deelnemers vandaan? Hoe uiten deelnemers zich? Welke omstandigheden hebben invloed op weerstand? Ik heb weerstand in een groep, wat nu?

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor HRD professionals die wonen en/of werken in de provincie Brabant
 

Sprekers

We hebben Bart Godding en Jack de Waard van FairField bereid gevonden het inhoudelijke deel voor hun rekening te nemen. FairField is specialist in ontwikkelprogramma's voor uitvoerende medewerkers en direct leidinggevenden. Ze combineren expertkennis van de doelgroep met werkende didactische modellen waardoor opdrachtgevers en haar medewerkers in beweging komen.
 

Programma

18.00 uur             Inloop met drankje en maaltijd
19.00 uur             Inhoudelijk programma
20.30 uur             Evaluatie en napraten
21.00 uur             Afsluiting
 

Locatie

Landgoed Wolfslaar
Wolfslaardreef 100
4834 SP Breda
Tel. 076-5608000
Klik hier voor een routebeschrijving


Kosten & Aanmelden

De kosten bedragen € 24,50 p.p.. Dit zijn de kosten voor de maaltijd inclusief drankjes. De inschrijving sluit op 10 juni! 

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, mail dan naar info@develhub.nl en we helpen je graag.