ATD Pre-meeting - online via Zoom

24 april 2019

Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact
ATD Pre-meeting - online via ZoomWe organiseren, samen met onze zustervereniging VOV lerend netwerk in België, elk jaar voorafgaand aan de ATD een Pre-meeting. Deze keer is het een online meeting die via Zoom plaatsvindt. Het is voor delegatieleden en geïnteresseerden een mooie gelegenheid om zich te oriënteren en alvast in de stemming te komen, samen naar het programma en de sprekers te kijken, afspraken te maken en te netwerken.

Deze bijeenkomst is overigens gratis en toegankelijk voor alle HRD/L&D professionals, dus mocht je je willen oriënteren op aansluiting bij de NL-BE delegatie en/of deelname aan de ATD, dan ben je van harte welkom.

De online ATD Pre-meeting vindt plaats op woensdag 24 april van 19.30 - 21.00 uur via Zoom. Je ontvangt na aanmelding meer informatie en een Zoom-link.

(NVO2 behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende animo het programma aan te passen dan wel de Pre-meeting te annuleren).
 

Agenda

  • Kennismaking met de ATD-deelnemers
  • Tips & Tricks voor de ATD conferentie
  • Ideeën uitwisselen m.b.t. Learning Lanes
  • Learnings afgelopen jaren
 

Je  kunt je aanmelden via onderstaande button.


Aanmelden

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Dat kun je bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.