ATD 2019 - Washington D.C.

19 mei 2019

Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact
ATD 2019 - Washington D.C.De 1e keynote speaker voor 2019 is niemand minder dan Oprah Winfrey! We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de Ned-Bel delegatie. Het belooft weer een inspirerende reis te worden!

Programma

Download hier het programma van de ATD 2019. En neem eens een kijkje op de website van de ATD voor filmpjes, bio's van de sprekers, thema's, workshops etc. etc..
 

Accommodaties

De ATD heeft ook dit jaar regelingen getroffen met diverse accommodaties in Washington die je via de website kunt vinden en boeken. 


Mee met de NL-BE delegatie?

Mocht je je sowieso willen aansluiten bij de Nederlandse Delegatie, meld je dan aan via onderstaande rode button. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding met de delegatiecode en instructies om je ticket aan te schaffen.

Aanmelden
 

Waarom zou je je aansluiten bij de NL-BE Delegatie?

  • Je kunt met scherpe korting een ticket krijgen.
  • We organiseren een ATD Pre- en Post-meeting.
  • Je beleeft de ATD samen met vakgenoten.
  • We organiseren tijdens de ATD een aantal bijeenkomsten zoals een bedrijfsbezoek aan een gerenommeerd Amerikaans bedrijf en een delegatieborrel. 
  • We zoeken de andere Europese en internationale delegaties op.Hieronder alle tarieven (ATD-members en non-members) en de early bird data.