ATD 2019 Afterparty: Wat je van ver haalt is lekker - Den Haag/Kijkduin

18 juni 2019

Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact
ATD 2019 Afterparty: Wat je van ver haalt is lekker - Den Haag/Kijkduin

Vers van de pers uit Washington!

Van 19 tot 22 mei a.s. is Evert Pruis namens Forzes op de International Conference van de Association for Talent Development (ATD) in Washington DC. Als spreker, als leergierig netwerker en als kennismakelaar. Op dinsdag 18 juni a.s. blikken we, samen met Ria van Dinteren, vakgenoot, delegatieleider en tevens spreker op de ATD, Dick Krikke, delegatieleider en directeur van Develhub en Sofie Willox, delegatieleider namens de VOV uit België, terug op dit congres.

Ook benieuwd naar de bijdragen van Ria en Evert en naar de laatste inzichten op het gebied van leren en ontwikkelen? Wil je weten hoe is gereageerd op de verhalen van de sprekers? Ben jij nieuwsgierig naar wat ‘hot’ is en wat ‘not’? Ontmoet ons dan op onze ATD Afterparty! Natuurlijk, ook deze keer is er weer volop interactie. Met de sprekers en bezoekers van de ATD en met elkaar.Een Afterparty is geen Afterparty, zonder een zomerse locatie, een drankje en een (walking) diner. Zodat er weer volop gelegenheid is om nader of hernieuwd kennis met elkaar te maken en om van gedachten te wisselen. Ongeveer 21.00 uur ronden we af en keren we, verrijkt met nieuwe inzichten en contacten, huiswaarts.

Tijdstip - locatie - kosten

16.00 - 21.00 uur

Beachclub People
Zuiderstrand 18
Den Haag - Kijkduin
(klik hier voor een routebeschrijving)

Tickets kosten € 118,99.
 

Aanmelden

Inschrijven kan tot en met 10 juni en klik hier om je ticket(s) te kopen. Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in de Afterparty, deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.