Workshop Trainersvakmanschap - Utrecht

28 augustus 2019

Thema's: Agenda
Workshop Trainersvakmanschap - Utrecht

Trainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en ook een vak waar je persoonlijk een belangrijk instrument bent voor de impact op het leerproces van je deelnemers.

In deze gratis workshop laat Silvia Blankestijn je proeven van de kneepjes van het trainersvakmanschap en persoonlijke valkuilen waar je als vaardigheidstrainer tegen aan kunt lopen.

Zo krijg je een kijkje in wat onze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met ziel en zakelijkheid je brengt in je professionele ontwikkeling als trainer en hoe de opleiding je helpt om het trainersvakmanschap gedegen in de vingers te krijgen.

Voor wie

De workshop is bedoeld voor:

  • Trainers die hun vakmanschap als vaardigheidstrainer willen versterken, en overwegen hiervoor een trainersopleiding bij Blankestijn & Partners te volgen.
  • Mensen die vaardigheidstrainer willen worden en op zoek zijn naar een passende opleiding.
  • Vakinhoudelijk trainers die willen onderzoeken of onze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met ziel en zakelijkheid hen kan helpen bij hun ontwikkeling naar vaardigheidstrainer.
  • Mensen die willen proeven of het trainersvak een passende loopbaanstap voor hen is en of een trainersopleiding van Blankestijn & Partners ze hierbij kan ondersteunen.


Informatie

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.