HRD Summer University: workshop 7 OctoQuest®, motiverende gespreksvoering - Groenekan

30 augustus 2019

Thema's: Agenda
HRD Summer University: workshop 7 OctoQuest®, motiverende gespreksvoering - GroenekanOctoQuest®, een methode om op een gestructureerde wijze vragen te stellen en tegelijkertijd tot de oplossing te komen. 

Je ervaart gedurende deze workshop hoe je jouw gesprekspartner op een gestructureerde en respectvolle wijze zo motiveert dat hij onder jouw regie zijn eigen probleem oplost of concreet om instructie vraagt.
Je ervaart hoe je jouw zakelijke relaties, prestaties en samenwerking op plezierige effectieve manier verbetert.

De OctoQuest® aanpak vormt een directe en dialogische verbinding tussen strategie, tactiek en operationeel handelen. Een aanpak die effectief beïnvloeden van de ander en jouzelf borgt, jouzelf en de ander maximaal bij het proces betrekt en weerstand afbouwt. Een wezenlijk onderdeel is de zachte confrontatievorm.

De workshop bestaat uit theorie en zelf concreet oefenen en ervaren. De workshop duurt anderhalf uur.
 

Minimaal aantal deelnemers: 6

Maximaal aantal deelnemers: 12

Datum/tijdstip/locatie: vrijdag 30 augustus/9.30-11.00 uur/Het Atelier

 

Over de trainers

Wolf Lejeune, is werkzaam als senior trainer en als zelfconfrontatie (ZKM) consultant en is de ontwikkelaar van OctoQuest®.
Anne van Dinther is werkzaam als HR professional en als Zelfkennismethode (ZKM) consultant en trainer OctoQuest®.  
 

Voor wie

Deze workshop is bestemd voor professionals die een belangrijke rol hebben in de beïnvloeding van anderen, bijvoorbeeld ten aanzien van hun (professionele) ontwikkeling.
 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan
 

Aanmelden & Kosten

Deelname voor Develhub leden is kosteloos.
Niet-leden betalen € 29,-.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan voor het HRD Explorer lidmaatschap. De kosten van dit lidmaatschap zijn € 99,00 voor de periode 1-9-2019 t/m 31-12-2020.

Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Ben je lid, dan kun je dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden