HRD Summer University: workshop 6 Persoonlijk leiderschap: master je mindset - Groenekan

29 augustus 2019

Thema's: Agenda
HRD Summer University: workshop 6 Persoonlijk leiderschap: master je mindset - GroenekanPresenteer jezelf met élan! Ken je dat, zit je bij een congres, een straatborrel, bij de start van een meeting en wordt er gevraagd ‘wat doe jij eigenlijk voor werk, vertel eens iets over jezelf’. Sta je ineens met een mond vol tanden óf vertel je wel wat maar heb je daarna spijt van wát je hebt verteld.

Dat kan efficiënter. Leer hoe het ook kan: leer jezelf te presenteren met élan. Een korte, authentieke manier van voorstellen waarin jij laat zien wie je bent en de ander nieuwsgierig maakt naar meer.

Tijdens deze interactieve, sprankelende workshop leer je jezelf authentiek te presenteren. Met een handige structuur en zonder trucjes. Leer jezelf te presenteren met élan: handig voor ondernemers, zzp-ers, L&D consultants, adviseurs…. Voor wie eigenlijk niet?
 

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 20

Datum/tijdstip/locatie: donderdag 29 augustus/15.30-17.00 uur/Het Atelier

 

Over de trainer

Aangenaam, Inge van Erp van Inge Kleurt! Ik werk meer dan 16 jaar als trainer en coach en leidt ook trainers en coaches op voor een gecertificeerde opleiding en bij bedrijven die hun talenten willen ontwikkelen. Daarnaast coacht zij ambitieuze vrouwen in persoonlijk leiderschap. Tevens met veel plezier coördinator van de werkgroep Spelende intervisie van de DevelHub.
 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan
 

Aanmelden & Kosten

Deelname voor Develhub leden is kosteloos.
Niet-leden betalen € 29,-.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan voor het HRD Explorer lidmaatschap. De kosten van dit lidmaatschap zijn € 99,00 voor de periode 1-9-2019 t/m 31-12-2020.

Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Ben je lid, dan kun je dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden