HRD Summer University: workshop 5 Change Support - Groenekan

29 augustus 2019

Thema's: Agenda
HRD Summer University: workshop 5 Change Support - GroenekanChange Support is een large scale interventie on the job die verandering, innovatie en verbetering ondersteunt. Het is een innovatie die organisaties ondersteunt bij het veranderen van gewoontes die het werk belemmeren. 
 
Met Change Support werken we aan het collectief in beweging krijgen van grote groepen professionals (uitvoerend en leidinggevend). Daarbij zetten we een serie van 20-24 korte, aansprekende maatwerkinterventies in, over een periode van gemiddeld 2-3 maanden. 
Iedere activiteit bestaat uit een filmpje, een toelichting en een afrondingsvraag. Iedere 2-3 dagen ontvangen alle deelnemende medewerkers een nieuwe activiteit. Iedere activiteit is een trigger om zelf over na te denken en om met elkaar in dialoog te gaan.
 
Tijdens de workshop ga je Change Support zelf ervaren. Verder zullen we ingaan op onderliggende concepten: werkcultuur, beheerste en verstoorde werkprocessen, en functionele en disfunctionele patronen. 
Wij zijn heel benieuwd naar jouw reactie op onze innovatie.
 

Minimaal aantal deelnemers: 8

Maximaal aantal deelnemers: 20

Datum/tijdstip/locatie: donderdag 29 augustus/15.30-17.00 uur/Tuinkamer

 

Over de trainers

Herman Bosman en Alex van Gool zijn in 2009 Werkwijzen gestart. Zij zijn gefascineerd door de weerbarstige werkpraktijk en hoe dingen werkelijk werken op de werkvloer. Hun missie is om organisaties en hun professionals te ondersteunen om te zorgen dat werken werkt. 
 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan
 

Aanmelden & Kosten

Deelname voor Develhub leden is kosteloos.
Niet-leden betalen € 29,-.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan voor het HRD Explorer lidmaatschap. De kosten van dit lidmaatschap zijn € 99,00 voor de periode 1-9-2019 t/m 31-12-2020.

Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Ben je lid, dan kun je dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden