HRD Summer University: workshop 3 Blended learning, beslissen en bouwen - Groenekan

29 augustus 2019

Thema's: Agenda
HRD Summer University: workshop 3 Blended learning, beslissen en bouwen - Groenekan

Ben je opleidingskundige en betrokken bij keuzes rond of ontwikkeling en inzet van blended learning? Vraag je je af wat de juiste ‘blend’ is van e-learning modules en andere vormen van leren? Sta je voor strategische beslissingen rond de invoering van digitaal leren en wil je inzicht krijgen in wat er op dit gebied te koop is? Dan is deze workshop iets voor jou!
 
Minimaal aantal deelnemers: 5
Maximaal aantal deelnemers: 20
Datum/tijdstip/locatie: donderdag 29 augustus/13.30-15.00 uur/Tuinkamer


Over de trainers

Petra Jagtman en Paul Jacobs, beide verbonden aan de HAN bachelor: Learning & Development in Organisations, nemen je mee in het (technisch) jargon en relevante begrippen. Daarnaast ontdek je wie belangrijke stakeholders zijn en welke rol zij vervullen binnen het ontwerpproces. Zo zetten zij je op het spoor van de belangrijkste vragen die je in jouw praktijk te beantwoorden hebt.
 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aanmelden & Kosten

Deelname voor Develhub leden is kosteloos.
Niet-leden betalen € 29,-.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan voor het HRD Explorer lidmaatschap. De kosten van dit lidmaatschap zijn € 99,00 voor de periode 1-9-2019 t/m 31-12-2020.

Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Ben je lid, dan kun je dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.

Aanmelden